Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

sobota 11. února 2012

Muslimové a islám v České republice. Vše je jinak.


AntiMešita o.s. musí svoji činnost zaměřit silněji dalším směrem. Již dnes jsem v kontaktu s poslanci a představiteli politiky na komunální úrovni. Na tomto bylo pracováno již od roku 2010. Byla to ale jen jedna ze celkové činnosti AntiMešita o.s.. Nyní jsem v posledních týdnech zjistil, že hra o islám v České republice se hraje vysoko a jedná se o dohody mezi více zájmovými stranami. Muslimové a islám jsou součástí zahraniční politiky, mocenského a ekonomického boje a ekonomických možností pro vybrané subjekty a jednotlivce.
AntiMešita o.s. se musí snažit do těchto jednání proniknout a jednání se účastnit.
Nic není jen černé či bílé a mezi těmito dvěma hranicemi intervalů existuje prostor pro jednání, ke kterým mám apriori nedůvěru. Záleží na partnerech, aby ve mně a AntiMešita o.s. tuto nedůvěru odstranili a AntiMešita o.s. se začala v jednáních realizovat.
Prozatím jsem jen podával různá podání kvůli porušování zákonů platných v České republice muslimy. Do současné doby nemám opravdu reálnou odezvu. Je na čase, aby AntiMešita o.s. začala tyto reálné odezvy na svá podání získávat a mohla s nimi dále pracovat. Vzhledem k tomu že tyto „odezvy“ jsou i součástí jednání, má AntiMešita o.s. právo, aby se jednání o řešení porušení zákona muslimy v ČR účastnila.
Souhrnně lze konstatovat, že to hlavní – možná – se rozhoduje někde jinde než ve sporu mezi muslimy a jejich odpůrci. Je nutno se účastnit i v rámci „zastřešení“ řešení celé muslimské problematiky v České republice.
Neustále tvrdím, že v současnosti je naší prioritou informovat občany o problematice islamizace a vytvoření z islamizace celospolečenskou otázku jako je zdravotnictví či důchody.
Je ale zároveň v rámci AntiMešita o.s. nutné nebát se a proniknout do „vyšších“ sfér jednání o islamizační otázce a hledat pro sebe rovnoprávnou parketu v celém procesu vyjednávání.

Ing. Valentin Kusák
Předseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s.
www.antimesita.eu

Žádné komentáře:

Okomentovat