Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

neděle 7. srpna 2011

AntiMešita o.s. zprovoznila své webové stránky

Před měsícem byly uvedeny do provozu webové stránky našeho sdružení AntiMešita na www.antimesita.eu. Je nádherné sledovat, jak roste jejich návštěvnost a jak je navštěvují lidé skutečně ze všech světadílů. Od Slovenska a Ruska přes Polsko, Irsko, Velkou Británii, Austrálii i Izrael a další.
Stránky jsou vybudovány na principu co nejpřehlednějšího podání informací z různých okruhů problematiky islamizace. Vzhledem k tomu, že islám není náboženství, ale je to agresivní politická doktrína, je část stránek věnována právě problematice vztahu islamizace a politiky.
Velký důraz je kladen na právní otázky spojené s bojem proti islamizaci. V současné době je nutné si uvědomit, že je potřeba postupovat proti islamizaci v rámci zákonů platných v České republice. Je vidět, že zákony stojí na straně těch, kteří v České republice proti islamizaci vystupují. Přestože bylo řečeno, že islám není náboženství, je na stránkách www.antimesita.eu probrána i otázka vztahu této problematiky vzhledem ke křesťanství.
Hned na úvodní stránce jsou nejdůležitější petiční akce AntiMešita. Petice jsou ještě jednou v souhrnném blogu „Petice“. V této sekci se chystá Petice STOP HALAL vraždění. Vše je již připraveno, jen čekám, až mi dojde IT odborník a vše zprovozní. Říkám v těchto chvílích „zlatí příznivci“ ajťáci.
Problémem občas je, že se na stránkách objeví „výlev“ někoho, kdo je zaměřen proti nám antiislamistům. Je strašné – a já to znám ze svého blogu - jak několik lidí otráví stovky lidí, kteří přijdou a chtějí se něco dozvědět. Proto se velmi omlouvám, ale na www.antimesita.eu byly zablokovány komentáře. Tento jediný krok mne mrzí a nelíbí se mi. Mám totiž velmi rád otevřenost. Ale nemohu neustále hlídat, zda se na stránce www.antimesita.eu neobjevily vulgarity, abych tyto ihned smáznul.
Přeji Vám při návštěvě a čtení našich webových stránek co největší spokojenost.

Ing. Valentin Kusák
Předseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s.

Žádné komentáře:

Okomentovat