Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

pondělí 22. srpna 2011

Bombometčík a přítel islamofila LhoTana Větrovec

Luky LhoTan, radikální islamista kryjící se slovy a větami o nutnosti prosazovat demokratický ("demo") islám, je velmi podezřelý člověk.Není vyhraněný na jeden směr ve svém životě a nevěda, co má dělat, lítá od jedné názorové strany ke druhé. LhoTan připomíná dost rozdvojenou osobnost. Pomněte : nejdřív byl LhoTan normální Čech, pak konvertoval k islámu, protože se mu líbily dobyvačné tendence, které islám hlásá. Poté ale zase od islámu odstoupil, přímo z islámu vystoupil. Potom se zase k islámu vrátil, získal korýtko jako místopředseda radikálního muslimského sdružení Libertas Independent Agency, sdružující nejradikálnější muslimy v ČR. Předsedou tohoto sdružení a LhoTanovým kamarádem se stal bombometčík Větrovec, o kterého se již dlouhodobě zajímá PČR. Luky LhoTan spolu s bombometčíkem Větrovcem a předsedou sdružení HALALPoint (podřezávání bez omráčení) ještě v roce 2010 vydávali tisková prohlášení proti prezidentu Klausovi za jeho podporu mešit, podávali trestní oznámení na expremiéra Zemana, že kritizoval islám a podávali protest proti Senátkám 2010, protože senátoři podle nich nepodporují islám. Podávali celou řadu oznámení na další politiky a iniciativy. Všimněte si, že LhoTan kritizuje každého, ale bombometčíka Větrovce LhoTan vůbec nezminuje.

Z důvěryhodných zdrojů z PČR vím, že nyní prověřují opětovné schůzky LhoTana s bombometčíkem Větrovcem. Větrovec do médií opakovaně prohlašuje, že "islám je nesliučitelný s demokracií" a že "trest smrti pro nevěřící je ospravedlnitelný". Síla, že ano?

Takovýto bombometčík (úmyslně ho nenazývám člověkem) by měl být arestován za rozvracení demokratického zřízení a za podporu terorismu. A LhoTan, který vyjadřování bombetčíka LhoTana schvaluje a podporuje, by měl být též postižen.

ing. Valentin Kusák

předseda AntiMešita,o.s. a AntiMešita-Envi,o.s.

Žádné komentáře:

Okomentovat