Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

úterý 9. srpna 2011

Muslimské zvíře podporuje znásilňování. A video z VB - vynikajícííí

Podle muslimů a islamistů musí prostě žena "vyhovět muži v posteli". Jinak řečeno, muž má právo ji beztrestně znásilnit. A pokud si bude žena stěžovat? No tak ji přece popraví. Před týdnem si - myslím v Egyptě - stěžovala žena Indonésanka na sexuální obtěžování ze strany vedoucího na pracovišti. No a co se stalo? Úřady ji nechaly popravit. V druhé části je vynikající video z VB. Je v něm vidět, že ne všichni Britové jsou z muslimů připo..aní.

O téhle popravě jsme se dozvěděli, protože Indonéské ministerstvo zahraničí se do toho vložilo. Je to zajímavé, když v Indonésii je také nasekáno muslimů více než dost.

Propagaci znásilnování žen manželi sledujte na tomto videu. Jsou tam české titulky.

http://www.youtube.com/watch?v=NIPnFAJWIUU&feature=youtu.be

Vynikající video, kde Angličan pragmaticky rozebírá problematiku, která plyne ze snahy muslimů si dělat z VB svoji kolonii

Video s titulky je na

http://www.youtube.com/watch?v=ZBaVHbx3pVk&feature=related

ing. Valentin Kusák

předseda AntiMešita,o.s. a AntiMešita-Envi,o.s.

Žádné komentáře:

Okomentovat