Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

neděle 30. října 2011

60 muslimů rozdělilo 100 tisíc obyvatel Hradce Králové.


Malinká skupina cizinců, kteří byli v ČR milostivě přijati, si vymyslela mešitu a většina obyvatel Hradce Králové tímto nápadem trpí. Mají mít muslimové v České republice více práv než Češi?? Hrozná představa. Je nutné proti islamizaci bojovat a tvrdě zasáhnout.
V Hradci Králové je cca 250 muslimů, z toho cca 60 se chodí modlit. Nyní do prostor, které si pronajímají. Ale v srpnu se ukázalo, že těchto 60 muslimů chce v Hradci Králové postavit mešitu. Ihned i za přispění médií vznikla společenská diskuze zabývající se podporou i nepodporou plánu muslimů. Na hradeckydenik.cz se v anketě vyjádřilo proti stavbě 90% hlasujících. Ale řekněme si, že toto vysoké číslo ponížíme. Třeba na nesouhlas ve výši 75%, což je výsledek z průzkumu v bývalé NDR. A nebo to ponižme jetě na 60%, což je výsledek tohoto průzkumu z Německa. I v tomto případě zde máme na jedné straně 60 muslimů, kteří chtějí mešitu, proti druhé straně, kterou tvoří 60 000 obyvatel Hradce Králové a kteří mešitu nechtějí.
Muslim nepotřebuje k modlení mešitu. Může se v soukromí modlit na koberečku a já proti tomu nic nebudu mít. Ale zavádění muslimských norem chování do naší společnosti ve mně budí vztek i obavu zároven. Do mešity za chvíli přijde imám = islámský duchovní. A s ním přijde sexismus, který hlásá Korán. Imám může být totiž jen muž a ne méněcenná žena - dle Koránu. V mešitě jsou dále povoleny fyzické tresty vůči dětem. Sexismus pokračuje tím, že ženy mohou být jen v určených částech mešity. Nikdo nám nezaručí, že za chvíli se v mešitě budou cházet teroristé, jako tomu bylo v Sydney, Hamburku, Kolíně a dalších městech. V mešitě se navíc hlásá děsivé právo šaría.
Mešita je výrazem snahy muslimů a islámu o dominanci na území, které se chystají ovládnout. Podle Koránu platí, že jak daleko se dohlédne z mešity/minaretu, do té vzdálenosti patří území islámu a muslimům. Mešita je jednoznačně symbolem moci a zvýrazněním nároku muslimů na dané území - v tomto případě Hradce Králové a České republiky obecně.
Braňme se islamizačním vlivům, které se na naši tradiční českou společnost a na naši po staletí vzniklou kulturu chystají.
Winston Churchil v roce 1942 řekl : " Neustupujme, neustupujme, neustupujme. Ani v maličkostech nebo velkých věcech. Neustupujme agresi, ustupme jen cti a dobrému mravu". Do jaké míry si vezmou tohoto vrcholového státníka a politika za vzor naši politici??


Valentin Kusák
předseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s.
www.antimesita.eu

Žádné komentáře:

Okomentovat