Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

čtvrtek 29. prosince 2011

Hrozí České republice islámský terorismus?


Stačilo, aby Vojenské zpravodajství informovalo, že díky jejím informacím byl dopaden a zlikvidován terorista Usáma bin Ládin, a už je České republice ze strany radikálních a agresivních islamistů vyhrožováno „svatou válku“. Proti České republice je vyhlašován „džihád“. Tito muslimští džihádisté se svolávají na webových stránkách a sociálních sítí větami typu „Musíme vyhlásit svatou válku české rozvědce, zničit ji a dát jí lekci, kterou nikdy nezapomenou. Vyzvěte k útokům na Čechy.". Jedná se o výhrůžku vůči svrchované České republice a v médiích se objevily spekulace, že zveřejnění informací Vojenským zpravodajstvím je obrovská chyba, která může vést k ohrožení bezpečnosti ČR. Jsem přesvědčen, že takovéto úvahy v médiích jsou nejen chybné, ale jsou z hlediska strategického velmi nebezpečné. Výroky v médiích odsuzující Vojenské zpravodajství vlastně říkají „..neinformujte pravdivě….ještě někoho rozlobíte..“. V tomto konkrétním případě to znamená mlčet o úspěchu naší zpravodajské služby (Vojenského zpravodajství), aby se muslimové necítili poškozeni.

Ale co jiného muslimové chtějí, než abychom se jich začali bát? V této fázi již dochází k tomu, že nám muslimové chtějí sebrat svobodu slova a názoru, muslimové bourají zásady LZPS. Muslimové zakazují vyslovovat názory a za vyslovení pravdy vyhrožují ohněm a mečem, vyhrožují „Svatou Válkou“. Na takovéto vydírání se nesmí přistoupit, je nutné ukázat, že z agresivních muslimů nemáme strach. Použijme proti agresivním a vyhrožujícím muslimům staré české přísloví „na hrubý pytel patří hrubá záplata“: Pokud agresivní muslimové vyhrožují, chovejme se k nim s ještě větší tvrdostí. My jsme přece v právu. My se nemusíme bát, schovávat a mlčet.

Je potřeba si uvědomit, že terorismus se může ČR dotýkat v současné době přímo i nepřímo. Nepřímou formou objevení se terorismu v ČR chápu např. kázání Palestince Samera Shehadeha, který vystudoval ve wahhabistické (absolutně nedemokratické muslimské) Sadské Arábii. Shehadeh káže v mešitách v Brně a Praze podporu terorismu, neodsuzuje útoky na WTO v NY. Podal jsem v této věci trestní oznámení, ale výsledkem bylo, že mi bylo sděleno, že teroristické kázání v mešitě je dle zákona nepostižitelné. Jsem zděšen, že se v ČR může kázat podpora terorismu, citace podpory terorismu se objevují v médiích, ale dotyčný terorista Shehadeh je beztrestný a mohl být jmenován místopředsedou Muslimské obce v Praze a může se stát i imámem (nejvyšším duchovním) muslimů v ČR. Konzultoval jsem zákaz jmenování Shehadeha imámem s příslušným odborem na MKu ČR. Vycházel jsem přitom z LZPS, čl. 16, odst.4), který říká „náboženská svoboda může být omezena zákonem, pokud dochází k ohrožení demokracie a svobod…“. Bylo mi řečeno, že se nedá nic dělat, že na Shehadeha nemohou. Ptáte se proč? Protože v citované LZPS je řečeno „zákonem“. A světe div se, v ČR ještě nebyl tento „zákon“ přijat. Ptám se „je to možné…kdy bude konečně zákon přijat, aby bylo možné chránit demokracii a svobody v ČR?“.

Upozorňuji na jedno : nestavte, politici, jako prioritu spolupráci a smlouvy s nedemokratickou wahhabistickou Saudskou Arábií a přijměte, politici, zákony, které budou chránit Českou republiku před teroristy.

Ing. Valentin Kusák
Předseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s

Žádné komentáře:

Okomentovat