Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

pátek 16. prosince 2011

Prohlášení AntiMešita o.s. vzhledem ke Křesťansko-sociální platformě ČSSD

Křesťansko sociální platforma ČSSD podporuje trestnou činnost muslimů, ohrožuje demokratický vývoj v České republice a AntiMešita o.s. proti tomuto protestuje. Dne 4. srpna 2011 vydala Křestansko-sociální platforma ČSSD štvavé prohlášení, ve kterém hned v úvodu konstatuje „Toto hnutí (AntiMešita) vystupuje proti stavbě mešit, ale i proti „islamizaci České republiky“… Antiislamismus, který se v aktivitách iniciativy a občanského sdružení projevuje, je pokládán za podobný projevům nesnášenlivosti vůči skupině obyvatel na rasovém, etnickém nebo náboženském základě, jakou jsou např. antisemitismus nebo odpor k Romům.“.
AntiMešita vždy působila proti výstavbě a existenci mešit na území České republiky. Spatřujeme v mešitách zdroj fundamentalistických muslimských myšlenkových vzorů. Tento náš názor potvrdily záznamy z kázání v mešitách v Brně a v Praze, kde muslimští kazatelé veřejně podporují mezinárodní terorismus, vyzývají k rozbíjení demokratického řádu v ČR a otevřeně vyzývají k hromadnému vraždění Židů. Zde má Křesťansko sociální platforma jimi zmiňované „projevy nesnášenlivosti vůči skupině osob na náboženském a etnickém základě“. Toto strašné sousloví přisuzovala Křesťansko sociální platforma ČSSD hnutí AntiMešita, ale ukázalo se, že toto sousloví platí pro muslimy, kteří jsou chráněnci Křesťansko sociální platformy ČSSD.
Křesťansko sociální platforma ČSSD podporuje trestné činy, které se v mešitách dějí. Tyto trestné činy se dějí vůči celé demokratické společnosti, dějí se vůči celé ČR a Křesťansko sociální platforma ČSSD se aktivně podpory těchto trestných činů zúčastnila.

Protizákonnou činnost v mešitách písemně za Křesťansko sociální platformu ČSSD podpořili : Pavel Čižinský, Markéta Hrbková, Martin Chadima, Šimon Krmenčík, Miroslav Orel, Filip Outrata, Anna Šabatová, Ivan Štampach, Jiří Vyleťal.
Vyzýváme Křesťansko sociální platformu ČSSD, aby veřejně odsoudila proteroristická a antisemitská kázání uskutečněná v mešitách v ČR. Vyzýváme Křesťansko sociální platformu ČSSD, aby se distancovala od mešit v ČR, ve kterých protizákonná kázání proběhla. Též vyzýváme Křesťansko sociální platformu v ČSSD, aby se připojila k trestnímu oznámení Valentina Kusáka, předsedy AntiMešita o.s. proti muslimským kazatelům a muslimským obcím v ČR. V neposlední řadě potom vyzýváme Křesťansko sociální platformu ČSSD, aby uznala své velké pochybení, když 4. srpna 2011 napadla činnost AntiMešita o.s., která slouží ochraně křesťansko židovských hodnot a demokracie i svobod v České republice.

Ing. Valentin Kusák
Předseda AntiMešita o.s. a AntiMešta-Envi o.s.
www.antimesita.eu

Hradec Králové, 15.12.2011

Žádné komentáře:

Okomentovat