Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

čtvrtek 9. února 2012

Muslimové demonstrují odhodlanost protizákonně a nedodržují dohody.


Muslimové v ČR to měli v uplynulých několika málo týdnech dost špatné. Po mém oznámení dne 12.12.2012 došlo k akci ze strany PČR. Podání jsem dal proti proteroristickým kázáním v mešitách v ČR a proti kázání volajícímu po plošném vybíjení Židů. Stejně jsem podal oznámení proti antižidovské demonstraci muslimů pře Izraelským velvyslanectvím v Praze.
PČR oznámení pečlivě šetřila, protože se mohla opřít i o podrobné právní analýzy, jak zpochybnit „náboženské svobody“ zaručené LZPS. Toto právní zdůvodnění bylo provedeno na základě Usnesení Ústavního soudu a Usnesení MKu ČR.

Dne 11.1.2012 probíhalo na MKu ČR jednání, jak potrestat muslimy z hlediska trestněprávní odpovědnosti. Muslimové to měli nahnuté. Předseda Muslimské obce v Brně Alrawi proto ten samý den píše představitelům Židovské obce dopis ohledně výroků, které volaly po plošném vybíjení Židů. Podstatně je, že Alrawi v tomto dopise jen „plká“, ale neomlouvá se za výroky muslimů.

Dál probíhají jednání, při kterých se váhy vychylují na stranu potrestání muslimů a na stranu nepotrestání muslimů. Nejde jen o otázky trestněprávní, ale i politické a mezinárodní, ekonomické. Situace se dostane do stádia, že Alrawi vystupuje na tiskové konferenci přenášené i televizemi, na které se zcela jasně omlouvá Židovské obci za kázání proto Židům.

Následuje protiakce Židů, kteří dne 22.1.2012 v Brně zveřejňují Petici proti nesnášenlivosti, ve které je jasně popsáno, že muslimové jsou velkým problémem. (Petici si můžete stáhnout a podepsat na www.icej.cz).

Muslimové v čele s Alrawim však začínají bojovat. Operativně volají teroristovi šejchovi a kontroverznímu islamistovi z Velké Britanie Haitham Al-Haddadovi.. Tohoto zvou na přednášky do mešity v Praze. Terorista Haddad působí ve Velké Británii, která uvažuje o jeho vyhoštění. Terorista Haddad bude v ČR od 10. února 2012 do 11. února 2012 . Na přednášky do Mešity na Černém mostě se chystáme a zveme i média, protože se dá očeávat, že nás budou muslimové napadat. Na FACEBOOKu je návštěva a přednáška Haddaha podporována na stránce https://www.facebook.com/#!/events/225480464213259/. Napište tam svůj názor a přijďte říct muslimům a jejich teroristickému představiteli Haddadovi, co si o terorismu a jeho podporování myslíme my v České republice.
Pozvání teroristy Haddada je přímou odpovědí českých i zahraničních muslimů na to, že stačilo málo, aby byli muslimové v České republice stíháni a trestně odpovědní. Jenom na základě zákulisních dohod a šikovnosti právníků muslimů se českým muslimům podařilo nebezpečí plynoucí z mého podání a výborné práce PČR odvrátit. Čeští muslimové vedení Alrawim však opět demonstrují šaría, která hovoří o nutnosti boje muslima ve jménu Alláha.

PČR a další instituce by měly chování muslimů vyhodnotit jako asociaci na maření úředního rozhodnutí a rozhodně jako útok na dohody, které byly uzavřeny, když muslimové nebyli trestně stíháni.


Já si vždy přál, aby na základě mých podání byli muslimové trestně odpovědní. Já na kompromisy s muslimy přistupovat nehodlám. Muslim, i ten český, se řídí dle „takíja“, která dle Koránu umožňuje muslimům lhát nevěřícím. V tomto případě lhali muslimové při uzavírání dohod.

Ing. Valentin Kusák
Přdseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s.
www.antimesita.eu

Žádné komentáře:

Okomentovat