Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

středa 27. července 2011

ČT1 a propagace islamizace.

Na ČT1 se v těchto dnech vždy ráno vysílá pořad určený pro děti, který má přiblížit našim dětem islám. Vzhledem k tomu, že považuji pořad za zcela jednoznačně zaměřený na propagaci islámu jako mírumilovného, demokratického a přátelského náboženství, rozhodl jsem se protestovat u vedení ČT a též jsem napsal do ČT dotazy. Tyto jsem dostal z části zodpovězené a nyní Vám odpovědi ČT uvádím.


Vzhledem k tomu, že jsem se vyhýbal tomu, aby byly moje otázky emocionálně zabarveny, stavěl jsem je vždy na faktech, které jsou dohledatelné v médiích. Přestože je ČT (či má být) apolitická, ptal jsem se i v souvislosti s názory českých politiků, které v roce 2010 zazněly v souvislosti s některými prvky islamizace, jako je např. výstavba mešit.
CITUJI a komentuji (OT = otázka, OD = odpověď)
OT 1 : kdo pořad o islámu ČT poskytl?
OD 1 : CFRT Paris
OT2 : kolik zaplatila ČT za pořad?
OD 2 : bez odpovědi
OT 5 : z diskuze k pořadu vidím absolutně negativní stanovisko koncesionářů k zabarvení pořadu. Bude bráno toto stanovisko v potaz při zařazování podobných pořadů?
OD 5 : zda veřejnost hodnotí..je věc názoru. Diskuzní příspěvky nepovažujeme za příspěvky reprezentativního vzorku.
OT 7 : víte, že multikulturalismus je mrtev?
OD 7 : tato otázka není k působnosti ČT
OT 9 : bude ČT vysílat o budhismu či hinduismu?
OD 9 : v letošním roce ne
OT 14 : je Vám známa skupina Islám v České republice nechceme na FB?
OD 14 : ne
OT 15 : víte, že Mohamed byl dle dnešních měřítek pedofil?
OD 15 : tato otázka nesměřuje k působnosti ČT
OT 17 : víte, že islám není náboženství ale politická ideologie?
OD 17 : tato otázka nesměřuje k působnosti ČT
OT 19 : vysvětlíte divákům, že islám je zločinecká ideologie?
OD 19 : otázka nesměřuje k působnosti ČT
OT 20 : vysvětlíte v rámci pořadu nebezpečí islamizace?
OD 20 : nemyslíme si, že k islamizaci dochází
OT 21 : uvedete vyjádření prezidenta Klause, které je proti mešitám a islamizaci ČR?
OD 21 : ne. Žádné prohlášení prezidenta nám není známo.
OT 22 : proti islamizaci se vyjádřila předsedkyně PSP ČR Němcová, expředseda Senátu Př. Sobotka, expremiér Zeman. Uvedete v pořadu názory těchto politiků?
OD 22 : ne. ČT není známo žádné prohlášení výše vedených politiků.
KONEC CITACÍ

Za ČT odepisoval a odpovídal tiskový mluvčí Ladislav Šticha. Zjistil jsem z odpovědí ČT, že vůbec nesledují, co se ve společnosti v ČR děje, že nesledují vyjádření politiků. Jak by jinak v ČT nemohli vědět, že proti islamizaci se v roce 2010 vyslovil prezident Klaus, paní Němcová, páni Př. Sobotka a M. Zeman? Jsem tímto zděšen. Nebo mi ČT ústy mluvčího lhala?
V průzkumech veřejného mínění, které provádějí renomované agentury dlouhodobě vychází, že proti jednotlivým prvkům islámu/islamizace je v ČR vždy minimálně 75 % dotazovaných. Vzhledem k tomu, že se jedná o reprezentativní vzorky dotázaných, lze konstatovat, že v ČR je minimálně 75 % obyvatel proti prvkům islámu/islamizace. Z toho plyne, že veřejnoprávní ČT, kterou platíme, přestože se na ni nedíváme, vysílá pro cca 25 % obyvatel a proti vůli ca 75 % obyvatel. Zajímavé zjištění. A ALARMUJÍCÍ.
ing. Valentin Kusák
předseda AntiMešita,o.s. a AntiMešita-Envi,o.s.
antimesita@gmail.com

Žádné komentáře:

Okomentovat