Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

středa 27. července 2011

Austrálie odsoudila HALAL vraždění. V ČR se HALAL objevuje často.

Nekompromisní vedení Austrálie se postavilo proti bestiálnímu podřezávání zvířat bez omráčení, tak jak jej praktikují muslimové. Pokračuje tvrdý trend proti zvykům muslimů, které nemají co dočinění se současnými moderními přístupy k životu. Dřívě se premiérka Austrálie zaměřila jen proti muslimům žijícím a parazitujícím přímo v Austrálii. Nynější opatření Austrálie proti bestiálním zvykům muslimů však již nabralo mezinárodní rozměr. Vivat Austrálie a její představitelé.

Australská televize ABC odvysílala 30. 5. 2011 několikaminutový záznam z indonéských jatek, na nichž jsou zvířata bičována, bita, mrzačena a umírají dlouhé minuty poté, co jim byla opakovaně podříznuta hrdla = co byla zvířata HALAL zavražděna fanatickými muslimy. Ministr zahraničí Austrálie Kevin Rudd ujistil, že přerušení obchodu s jednotlivými jatkami nepoškodí "pevné a silné vztahy" s Indonésií. No, s Indonésií ne, ale kéž by to vedlo k přerušení jakýchkoliv vztahů s agresivními muslimy.
"Zvedl se mimořádný nával hněvu nad tím, jakým způsobem je s našimi krávami zacházeno a že k tomu byly dodány. Tohle je první krok," řekla k tomuto zákazu vývozu Whiteová, předsedkyně organizace Animals Australia australské televizi ABC.
V Indonésii funguje cca 770 jatek a jen v 5 (slovy pěti) z těchto jatek se používá omráčení zvířete před porážkou pistolí, kterou používají australská jatka.Ve zbytku jatek se provozuje HALAL vyvraždování vlastní muslimům.
Je nutné konstatovat, že zatímco v Austrálii se postavili k problému jménem HALAL čelem a dali jasně svoji nevoli, v Evropě je situace odlišná a to i v České republice. Např. ve Velké Británii všechny obchodní řetězce prodávají HALAL maso a někdy pouze HALAL maso. Nevím, zda je mezi obyvateli Velké Brtánie již bezmoc, neznalost, co je to HALAL vraždění, co je vede k toleranci islamizačních tendencí, které celou Velkou Británií doslova zmítají.
Nyní k České republice. Již se zde v obchodních řetězcích objevila HALAL kuřata. Pravděpodobně jsou dovezena z Německa. Posledním “výkřikem“ pronikání HALAL bylo označení tradičního českého výroku – medovníku – značkou a certifikátem HALAL. Dovolil jsem si napsat výrobci, zda ví, co reprezentuje HALAL.
Zde je odpověď :
Dobrý den ,
Dle rozhodnutí Muslimské asociace v ČR , Turecku , Švýcarsku má výrobek všechny parametry shodující se s kritérii daného certifikátu .
Na technologickém postupu nebylo třeba měnit nic díky kvalitním surovinám .

S pozdravem / Freundliche Grüsse / Best regards
Tomáš Větvička
Obchodní ředitel
Cake Faktory, s.r.o.

Já ze své pozice občana České republiky protestuji proti tomu, aby – jak se píše na stránkách dané společnosti – byl „tradiční český medovník vyráběný tradičními postupy“ označován HALAL.
ing Valentin Kusák
předseda AntiMešita,o.s. a AntiMešita-Envi,o.s.
antimesita@gmail.com

Žádné komentáře:

Okomentovat