Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

sobota 30. července 2011

Zákon o zákazu HALAL vraždění v Holandsku přijat

V Holandsku došlo k převratné události, kdy Dolní komora parlamentu odhlasovala zákon, jehož důsledkem je zákaz zabíjení (vraždění) živých zvířat podřezáním za plného vědomí, tzn. bez toho, že by byla před tím omráčena.

V zemi, kde mohli židé i muslimové tradičně provádět rituální porážky, došlo ke spojení Strany za práva zvířat a protimuslimské Strany Svobody. Samozřejmě, že muslimové protestují: muslim Abdulfatteh Ali-Salah, ředitel instituce Halal Correct - certifikačního orgánu pro nizozemské halal maso, se vyjádřil, že muslimové v Nizozemsku cítí, že Nizozemí se zajímá více o práva zvířat, než o spravedlivé zacházení s jejich muslimskými občany.

Je nutné rozlišit, co chce v tomto smyslu nizozemská pravice a co holandská levice. Holandská politická levice pojímá rituální HALAL vraždění jako způsob, který porušuje práva zvířete, je vůči zvířeti absolutně krutý z hlediska jeho zabití. Pravice se při své argumentaci proti HALAL vraždění opírá o konstatování, že tato metoda zabíjení zvířat je cizí kultuře v Holandsku, byla do Holandska zavlečena muslimy jako cizorodý prvek. Je nutné ale konstatovat, že při odhlasování se spojili politici/poslanci napříč politickým spektrem holandské politiky.

V České republice nadále existuje Výjimka ze Zákona o týrání zvířat, podle které nemusí být zvíře před usmrcením omráčeno, jak to jinak stanoví Zákon proti týrání zvířat. Dle Výjimky ze Zákona je náboženským společnostem povoleno rituální zabíjení zvířat podřezáním za plného vědomí. Už tato Výjimka sama o sobě je velmi nebezpečná – zvláště v případě muslimů, tedy HALAL vraždění. Kromě toho ale dochází k pronikání masných výrobků z HALAL vraždění do obchodů v České republice, především do velkých obchodních řetězců. Jako příklad uvedu kuřata, na kterých byla vedle značky KLASA i značka HALAL. Ptal jsem se na tuto skutečnost dopisem na České obchodní inspekci Praha. Bylo mi odpovězeno p. ing. Jindřichem Pokorou, ředitelem odboru kontroly, laboratoří a certifikace:

„..souběžné uvádění značky HALAL a KLASA je u potravin možné… značku KLASA spravuje od roku 2004 Odbor marketingu Státního zemědělského intervenčního fondu (SZIF)…“

Uvedená ukázka na HALAL-kuřatech v českých řetězcích vypadá nevinně, ale uvědomme si, že ve Velké Británii již některé obchodní řetězce neprodávají jiné maso nežli HALAL. A HALAL je jedním z prvků islamizace, který spolu s věcmi systémovými (imigrace, azyl, bezpečností politika) vede k narušení demokracie v České republice.



Ing. Valentin Kusák

Předseda AntiMešita,o.s. a AntiMešita-Envi,o.s.

www.antimesita.eu

Žádné komentáře:

Okomentovat