Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

pondělí 25. července 2011

Neútočte na prezidenta Václava Klause

Včera jsem četl zuřivé komentáře, které odsuzovaly prezidenta České republiky Václava Klause za to, že se již před lety vyjádřil proti myšlence multikulturalismu a dávaly jeho odvážný postoj do souvislosti s teroristickým útokem v Norsku. Musíme brát jako nevyvratitelný fakt, že terorista v Norsku byl šílenec. Nenávistný člověk, který si pro své děsivé záměry vybral jako zastřešení určitý názor. Názor který obecně koresponduje nejen s názorem prezidenta Klause, ale koresponduje i s názorem mnoha předních politiků napříč Evropskou unií. Stejně tvrdě se o multikulturalismu vyjádřila kancléřka Merkelová a politici z Francie, Švýcarska, Švédska, Rakouska a dalších zemí. Ani v České republice není prezident Klaus se svým vyhraněným názorem vůči multikulturalismu osamocený. Uvědomme si, že je nejen právem každého politika, ale je to přímo jeho povinností, se vyjadřovat k aktuálním otázkám ve společnosti, ve své zemi. Prezident Václav Klaus a další politici vyjádřili při odmítnutí multikulturalismu a islamizace svůj názor a postoj. A to je správné.
Po teroru v Norsku bude jistě v očích mnoha lidí boj proti multukukturalismu dočasně poškozen. Bude krátkodobě poškozen boj proti islamizaci a muslimům obecně. Viděl jsem úvodní stránku z prohlášení norského teroristy, kde mluví o neo-marxismu a multikulturalismu, srovnává je a vyzývá k boji. Konstatuji, že to není příjemné čtení a byl jsem zděšen a jsem tímto zděšen ještě nyní. Včera jsem vydal jménem AntiMešita prohlášení odsuzující teroristické útoky v tak demokratické zemi, jako je Norsko. Jsem jednoznačně proti činu norského teroristy.
Terorismus musí být odsouzen v jakékoliv podobě, okamžiku i místě. Je jisté, že terorismus v Evropě vyvolává mnohem více zděšení i reakcí médií nežli každodenní útoky teroristů v Iráku, Iránu, Afghanistánu, které páchají muslimové. Na ty jsme si již tak nějak „zvykli“. Terorista z Norska i muslimští teroristé nejsou lidmi, jsou to nebezpeční šílenci, kteří ničí demokratické hodnoty a nemají co dělat ve společnosti, která touží po svobodě a demokracii pro své občany.
Odsuďme vždy v budoucnu všechny teroristické útoky, které se dějí po celém světě.

Ing. Valentin Kusák
Předseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s.

Žádné komentáře:

Okomentovat