Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

pondělí 25. července 2011

Soustrastný dopis Norům.

24.7.2011 11:15 - Norskému velvyslanectví v Praze a všem norským občanům v této tragické chvíli.
Vážení,
s hlubokým zármutkem jsme sledovali odstrašující události, ke kterým došlo před několika hodinami ve vaší krásné zemi. Teror sám je odsouzeníhodný a provedení teroristických útoků v rozvinuté demokracii, jako je právě Norsko, je nelidským činem. Se zděšením nyní čtu, že atentátník popisuje svůj čin jako „nevyhnutelný". Nic nemůže ospravedlnit tyto vraždy bezbranných lidí, obyvatel demokratického Norska. Žádná motivace útočníka nemůže jeho konání ani v nejmenším učinit oprávněným. Útočník si zaslouží ten nejtvrdší trest.
Přátelé, cítím s vámi a přeji vám spoustu sil, abyste vše co nejdříve napravili. Je mi jasné, že i když vše napravíte, nikdy na tuto hrůzu nezapomenete a to je správné. Jsem si jist, že plně pomůžete zraněným a jejich rodinám, rodinám obětí a zacelíte rány, které tímto strašlivým teroristickým útokem vznikly. K tomuto vám přeji co nejvíce síly, protože ve vaší demokratické zemi k tomu prostředky a možnosti máte.
Ing. Valentin Kusák
Předseda AntiMešita o.s. AntiMešita-Envi o.s.
Hradec Králové, 24.7.2011

Žádné komentáře:

Okomentovat