Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

úterý 2. srpna 2011

Boj proti islamizaci musí být veden demokratickými prostředky

My, Evropané žijeme a jsme vychováni v duchu křesťansko židovských tradic. Nejsme zastánci teroristických útoků kohokoliv vůči komukoliv.

V současné době při existenci parlamentní demokracie v České republice a jejího fungování není možné uplatnit článek 23 LZPS, který umožňuje občanům České republiky postavit se na odpor proti tomu, kdo by odstraňoval demokratický řád v České republice pomocí nedemokratických prostředků. Samo uvažování o jiné nežli demokratické cestě k potlačení islamizace je zavrženíhodné a dá se právem označit za zločinné. Ústavní orgány v České republice tvoří politici z rozličných politických stran. Řada těchto politiků se vyslovila proti islamizaci České republiky a ve svých kritických postojích vzhledem k islamizaci a multikulturalismu nadále pokračují. Tito politici v Ústavních orgánech budou jistě reflektovat názor cca 75% obyvatel České republiky, kteří jsou proti jednotlivým prvků islamizace v naší vlasti. Nutno si ale uvědomit, že jsme sice v porovnání se zeměmi jako je Německo, Francie, Velká Británie na začátku boje s nebezpečím islamizace, ale je potřeba, aby naše Ústavní orgány začaly konat kroky, které povedou k systémovým zákonům zamezujícím islamizaci České republiky. Je jisté že tyto kroky nesmí politici praktikovat jen v rámci České republiky, ale musí je prezentovat i v rámci institucí a orgánů celé Evropské unie. Základem pro činnost našich politiků musí být celospolečenská poptávka po řešení problému islamizace, kterou se musí politici řídit. Poptávku, kterou se musí řídit i programy politických stran v České republice v boji proti islamizaci, vytvářejí občané - voliči.

Čin norského teroristy je děsivý a musí být mementem pro ty, kteří chtěli islamizaci bránit nedemokratickými prostředky nevhodnými pro parlamentní demokracii. Na druhé straně je nutné připustit, že několik myšlenek z Obhajoby norského teroristy, tak jak byly zveřejněny v českých médiích, je obecně platných. Tyto myšlenky nesmí být ale zneužity k nedemokratickým postupům proti islamizaci. Demokratickým prostředkem boje proti islamizaci je vyjádření podpory občanů ve volbách těm politickým stranám, které budou mít v programu boj proti jednotlivým prvkům islamizace a které budou mít zájem začít se systémovými změnami zákonů tak, aby bylo zabráněno islamizaci České republiky v budoucnu. Mezi tyto zákony patří zahraniční, bezpečnostní, imigrační politika ale i sociální politika vzhledem k imigrantům. Problematika řešení se prolíná různými a mnoha ministerstvy. Boj proti islamizaci musí podpořit občané České republiky svými aktivitami jako je zakládání iniciativ, které budou vyjadřovat jejich negativní postoj vůči islamizaci.

V demokracii je jedním ze základních práv svoboda slova. Je nutné konstatovat, že svoboda slova v přeneseném významu vzhledem k problematice islmizace v realitě mezi občany není stoprocentní. Díky dědictví multikulturalismu se občané, kteří jsou proti islamizaci, bojí říct svůj názor veřejně, aby nebyli různými jedinci či skupinami ihned označeni za xenofoby či rovnou nácky a fašisty. Demokratická svoboda slova se dá v současné době podpořit především tím, že se o problému islamizace začne mluvit veřejně, že problematika islamizace se stane celospolečenskou a široce diskutovanou otázkou. Obrovskou roli v informování občanů a utváření jejich názorů zde mají média.

Věřím, že postoje politiků napříč politickým spektrem v rámci politických stran v České republice, které byly situovány proti islamizaci či proti multikulturalismu a proti bezuzdné imigraci, jsou zárukou, že problematika islamizace bude v České republice vždy řešena demokratickou cestou, která jediná je možná v parlamentní demokracii.

ing. Valentin Kusák

Předseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s

Žádné komentáře:

Okomentovat