Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

pondělí 1. srpna 2011

Webové stránky www.antimesita.eu.

Před měsícem byly uvedeny do provozu webové stránky našeho sdružení AntiMešita na www.antimesita.eu. Je nádherné sledovat, jak roste jejich návštěvnost a jak je navštěvují lidé skutečně ze všech světadílů. Od Slovenska a Ruska přes Polsko, Irsko, Velkou Británii, Austrálii i Izrael a další.
Stránky jsou vybudovány na principu co nejpřehlednějšího podání informací z různých okruhů problematiky islamizace. Vzhledem k tomu, že islám není náboženství, ale je to agresivní politická doktrína, je část stránek věnována právě problematice vztahu islamizace a politiky.
Velký důraz je kladen na právní otázky spojené s bojem proti islamizaci. V současné době je nutné si uvědomit, že je potřeba postupovat proti islamizaci v rámci zákonů platných v České republice. Je vidět, že zákony stojí na straně těch, kteří v České republice proti islamizaci vystupují. Přestože bylo řečeno, že islám není náboženství, je na stránkách www.antimesita.eu probrána i otázka vztahu této problematiky vzhledem ke křesťanství.
Hned na úvodní stránce jsou nejdůležitější petiční akce AntiMešita. Petice jsou ještě jednou v souhrnném blogu „Petice“. V této sekci se chystá Petice STOP HALAL vraždění. Vše je již připraveno, jen čekám, až mi dojde IT odborník a vše zprovozní. Říkám v těchto chvílích „zlatí příznivci“ ajťáci.
Problémem občas je, že se na stránkách objeví „výlev“ někoho, kdo je proti nim. Je strašné – a já to znám ze svého blogu - jak několik lidí otráví stovky lidí, kteří přijdou a chtějí se něco dozvědět. Proto se velmi omlouvám, ale byly zablokovány komentáře. Tento jediný krok mne mrzí a nelíbí se mi. Mám totiž velmi rád otevřenost. Ale nemohu neustále hlídat, zda se na stránce www.antimesita.eu neobjevily vulgarity, abych tyto invektivy ihned smáznul.
Přeji Vám při návštěvě a čtení našich webových stránek abyste byli co nejvíce spokojeni.

Ing. Valentin Kusák
Předseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s.
antimesita@gmail.com

Žádné komentáře:

Okomentovat