Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

středa 10. srpna 2011

Imám hlásá džihád proti Západu.

Přes kecy pomatenců (typickým představitelem je Lukáš LhoŤan), kteří na hlavním blogu iDnes.cz mluví o demokratickém islámu, mírných muslimech, rovnoprávném prostředí pro ženy a muže v islamistických zemích, je zde reálný základ pro obrovské a oprávněné obavy z narůstajícího počtu muslimů, s tím spojené islamizace. O zločinnosti islámu, který Wilders srovnal s fašismem a jeho knihu Korán s Mein Kampf, svědčí neustále fakta, které můžeme sledovat na různých zpravodajských kanálech.

Je děsivé, co vše můžeme na těchto zpravodajských kanálech shlédnout!!

Podívejte se na následující odkaz, který je též označen titulky v češtině.

http://www.youtube.com/watch?v=hxGmRwKYfVg&feature=related%C3%AD

Děkuji Bohu, že včera přišla zpráva, že nizozemského politika G. Wilderse osvobodili z obvinění, že si "dovolil" přirovnat islám k fašismu a Korán srovnal veřejně s Mein Kampf. Dnes jsem byl navšívit internetové stránky jednoho tamního periodika a vybral jsem jako největší přínos osvobození G. Wilderse tato slova " posílení svobody slova. ".

Pomatenci (Lukáš LhoŤan), kteří píší na hlavní blog iDnes.cz o ekonomice islámu ap., rozebírají vše možné, aby dokázali, jak může být islám mírumilovný, jsou nejnebezpečnější. Získají mezi lidmi stoupence, kteří si řeknou "vždyt ten islám není zlý...ten pán to přece píše..". A vše půjde někam.

Ať si dotyčný blogař pomatenec (Lukáš LhoŤan), který ekonomice vůbec nerozumí, poslechne, jak chce řešit finanční krizi imám. Imám je muslimský duchovní, který má hlavní slovo při rozhodování. V islamistických zemích, mají imámové větší vliv a slovo než prezident a vláda - tak to je.

Jsem zděšen "tolerancí" iDnes.cz. Jednou mi admini z iDnes.cz napsali, že mohu bez potrestání vyslovit a napsat na blogu svůj názor. Tak mne napadá, co kdybych někdy třeba možná vyslovil názor, že se zde jedná o něco jako propaganda v denících a plátcích jistého pána z dob Druhé světové války (der sprecht Deutsch)? Jak píšu "někdy třeba možná vyslovil..":

ing. Valentin Kusák

předseda AntiMešita,o.s. a AntiMešita-Envi,o.s.

Žádné komentáře:

Okomentovat