Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

neděle 14. srpna 2011

Multikulturalismus je mrtvev. Ale iDnes je multikulti????

Německá kancléřka Angela Merkelová se v roce 2010 ostře zapojila do debaty o islámu a imigraci. "Multikulturalismus absolutně selhal," citovala agentura DPA kancléřku, která rezolutně prohlásila, že se všichni přistěhovalci musí naučit plyně německy. Přitom iDnes pořád dokolečka tvrdí, jak je objektivní. Můj názor ale je, že iDnes je svázána poutem zvaným multikulti. Proto si myslím, že mne také ve skutečnosti vyřadila do osobního blogu. Zdůvodnování ze strany iDnes, proč tak učinili, bylo jen spíše v rámci hesla "kdo chce psa bíti, hůl si najde".

Dne 9.6.2011 prohlásil muslim - číňan - LhoŤan

Podporujeme mešitu v Hradci Králové ‎"Pokud by došlo k dalšímu útoku L. Lhotana na mne či bych změnil názor na potřebnost reakce na článek L. Lhotana s výhružkou trestního oznámení mé osobě zveřejněnému na idnes.cz, vyhrazuji si právo se na vás opět obrátit a navrhnout realizaci příslušného protiopatření proti L. Lhotanovi." - Neuvěřitelně arogantní, divím se, že ho idnes.cz nekopnou do prdele….k vidění na http://lukaslhotan.blog.idnes.cz/c/194315/Proc-podavam-trestni-oznameni-na-Kusaka.html

Článek "Prohlášení k štvavému článku muslima Lhotana" najdete na http://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/199697.aspx. Samozřejmě, že můj článek mohl být zveřejněn jinde než na iDnes.cz, přestože mi náleží právo ochrany reakcí již na iDnes.cz.

09 červen v 17:00

Lukáš Lhoťan Hmm, no ale proč? Idnes přece kopou za multikulturalismus a znáte většího blbce co to islamofobům kazí než Kusák? :-))

09 červen v 17:07

Multikulturalismu neuznává existenci dominantní kultury. Kancléřka Merkelová chce, aby se muslimové naučili v Německu mluvit německy. Sarrazin k tomu v říjnu 2010 řekl "Ale já myslím, že zrovna Češi budou tohle dobře chápat. A že Češi také chtějí, aby jejich potomci v Čechách a na Moravě žili za sto let mezi Čechy a mluvil spolu česky. Malé národy mají pro tuto starost zpravidla mnohem větší porozumění než velké národy. Proto také Dánové a Holanďané reagují mnohem citlivěji, než jsme dosud reagovali v Německu.". Já říkám "přejme si, aby se Češi vzchopili".

Prezident Václav Klaus řekl již v roce 2005 v

http://www.radio.cz/cz/rubrika/udalosti/vaclav-klaus-odmitl-multikulturalismus-vyvolal-tim-ostrou-kritiku

"Masová migrace vznikla jako falešná ideologie, že je jakýsi nárok, obecné lidské právo potulovat se kdekoliv po světě," uvedl v rozhovoru pro sobotní Mladou frontu Dnes prezident Václav Klaus. Prohlásil také, že multikulturalismus je mylný a škodlivý a všichni na něj doplácíme. Pokud chce někdo imigrovat, měl by se přihlásit k úplné asimilaci v nové zemi a nezůstávat zakotven ve svém původním prostředí. Na české politické scéně vyvolaly tyto Klausovy názory ostrou kritiku.

Aby to nestačilo, iDnes zřejmě podporuje i režimy , jako je třeba Sýrie. Toto uveřejnili na iDnes "V syrské státní televizi se objevila zpráva: "České noviny Mladá fronta kritizují velkou dezinformační kampaň proti Sýrii."".

Tak a ted si jdu dát doutník, vážená objektivní multikulti redakce iDnes. Že jste multikulti o Vás tvrdí, vážená iDnes, Lhotan. Tak si to dyžtak vyřidte s ním........

ing. Valentin Kusák

předseda AntiMešita,o.s. a AntiMešita-Envi,o.s.

Žádné komentáře:

Okomentovat