Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

pondělí 29. srpna 2011

Proč podpořit Sdružení AntiMešita

http://vladimirderner.blog.idnes.cz/c/207734/Proc-podporit-Sdruzeni-AntiMesita.html





Proč podpořit Sdružení AntiMešita
Sdružení AntiMešita otevřelo veřejnou diskuzi, jejímž předmětem jsou politické a ekonomické dopady islamizace Evropy.
V rámci svých aktivit uspořádalo přednášky, na kterých velmi fundovaně vystoupil např. doc. Mgr. Martin Konvička, Ph.D. z Jihočeské Univerzity nebo poradce premiéra ČR MUDr. Roman Joch. V těchto vystoupeních se v žádném případě nejednalo o jakýkoliv projev náboženské nesnášenlivosti.

Naše západní civilizace prošla dlouhým vývojem, jehož výsledkem je svobodná demokratická společnost, v níž si jsou všichni lidé (ženy nevyjímaje) rovni. Zcela jiným vývojem prošly islámské země, ve kterých je dnes i v civilním životě důsledně uplatňován zákon šaríja nebo které jsou ovládány různými vojenskými diktátory. Mnozí islámští představitelé se netají přesvědčením, že imigrací a populačním vývojem s použitím demokratických nástrojů dospěje Evropa během několika desítek let k islámskému státu.

Z veřejných prostředků jsou vynakládány mnohamilionové částky na zajištění imigrantů z islámských zemí. Právě imigrace je významným faktorem islamizace Evropy. Patnáctitisícový příspěvek z rozpočtu kraje na prezentaci odlišného názoru je snahou alespoň částečně tuto disparitu vyrovnat.
Vladimír Derner
29.8.2011
http://www.derner.cz/
http://vladimirderner.blog.idnes.cz

Pozn. : Ing. Vladimír Derner je náměstkem hejtmana Královehradeckého kraje a je členem KDU - ČSL.

Žádné komentáře:

Okomentovat