Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

pátek 26. srpna 2011

Saudská Arábie financuje extremismus, ale hladovějícím nepomůže.

Saudská Arábie vydává stamilióny i miliardy dolarů na propagaci islámu a wahabismu ve světě, podporuje silně výstavbu mešit a muslimských center. Na pomoc hladovějícím ale nepřispívá. Tento v současném světě nejméně demokratický stát na světě, který má obrovské zisky z ropy, přispívá jen na vybrané charitativní organizace a spolky, přičemž jejich financování je velmi nejasné. Z velké většiny případů pak peníze ze Saudské Arábie skončí v rukou extremistů. Převážně muslimské země OPEC v roce 2007 daly na potravinovou pomoc hladovějícím cca 1,5 miliónu dolarů z jimi vydělaných cca 674 miliard dolarů v roce 2007. Spojené arabské emiráty poté ze svého výdělku z prodeje ropy ve výši 63 miliard dolarů v roce 2007 přispěly celkem 50 tisíci dolary.
Tíže pomoci hladovějícím poté spočívá především na USA, z části na Evropě a různých dárcích z demokratických nemuslimských zemí. Nyní se objevily v médiích i informace, že z finanční pomoci a dotací, které dostává například Palestina, jsou placeny vysoké renty pro atentátníky, kteří jsou ve vězení za terorismus v Izraeli, a jejich rodiny. Tyto skutečnosti jsou alarmující. O tom se musí vědět již řadu let a nic se nedělo, nikdo ze světových politiků se tímto paradoxem nezabýval.
Saudská Arábie buduje soustavu mešit a islámských center po celém světě. Tyto se pak stávají středisky extremismu. Příkladem může být mešita v Bonnu, v Německu. Saudský princ Fahd založil mešitu v Bonnu v roce 1995 a ta se stala poté spojencem při útoku na dvojčata v NY v roce 2001. Fahd v témže roce zařídil výplatu 100 miliónů dolarů Talibánu pod tehdejším vedením Usámy bin Ládina. Princezna Haifa, manželka velvyslance Saudské Arábie v USA, věnovala 130 tisíc dolarů lidem spojených později s únosem letadel při útoku na dvojčata v NY, aby se tito mohli usadit v San Diegu. Další Saud věnoval ihned mešitě v San Diegu 550 tisíc dolarů. Realitou pak je, že mešity v Bonnu a San Diegu sloužily jako základny pro 15 teroristů spojených s útoky na dvojčata v NY v roce 2001. V tomto případě vládnoucí rodině Saudů ze Saudské Arábie není líto peněz. Na podporu extremismu, wahabismu a terorismu peníze jsou.

V Saudské Arábii je zakázána výstavba kostelů a křesťané jsou brutálně potlačováni. Ministři ze skandinávských zemí si v uplynulém roce uvědomili, jaké nebezpečí s sebou nese financování rozvoje mešit na jejich územích z finančních zdrojů pocházejících ze Saudské Arábie. Vyhlásili tak princip reciprocity, když řekli „pokud mešity u nás, tak kostely v Saudské Arábii“. Úmyslem skandinávských ministrů se i stalo, že tento požadavek chtěli zobecnit pro EU a proto se rozhodli předložit princip reciprocity do Rady Evropy.
Je potřeba upozornit na nebezpečnost a neudržitelnost současné situace v České republice, EU i USA. Všude dochází k tolerování vlivu Saudské Arábie, která se rozhodla svět přiřknout radikálnímu islámu. Ekonomické zájmy, otázka ropy se stávají klapkou na očích politiků, kteří umožňují zaprodání vydobyté demokracie a svobod získaných za dlouhá staletí našimi předky agresivnímu islámu.

Je potřeba, aby v České republice bylo všeobecně známo, jaká je ve skutečnosti nedemokratická Saudská Arábie, se kterou jsou na úrovni české politické reprezentace uzavírány dlouhodobé smlouvy, a jaké nebezpečí číhá v pozadí za poutavě marketingově připravenými setkáními našich politiků a vybraných podnikatelů se členy vládnoucího klanu ze Saudské Arábie.


Ing. Valentin Kusák
Předseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s.

Žádné komentáře:

Okomentovat