Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

pondělí 15. srpna 2011

Tradiční staročeský medovník je HALAL!!! Běs - děs.

V minulém příspěvku jsem si dovolil napsat o tom, jak jsou v Austrálii tvrdí političtí představitelé k muslimům, pokud tito porušují jisté tradice. Jednalo se konkrétně o zákaz vývozu krav z Austrálie do Indonésie, kde se praktikuje HALAL vraždění, které Austrálie odsoudila.

Je nutné konstatovat, že zatímco v Austrálii se postavili k problému jménem HALAL čelem a dali jasně svoji nevoli, v Evropě je situace odlišná a to i v České republice. Např. ve Velké Británii všechny obchodní řetězce prodávají HALAL maso a někdy pouze HALAL maso. Nevím, zda je mezi obyvateli Velké Británie již bezmoc, neznalost, co je to HALAL vraždění, co je vede k toleranci islamizačních tendencí, které celou Velkou Británií doslova zmítají.

Nyní k České republice. Již se zde v obchodních řetězcích objevila HALAL kuřata. Pravděpodobně jsou dovezena z Německa. Posledním “výkřikem“ pronikání HALAL bylo označení tradičního českého výroku – medovníku – značkou a certifikátem HALAL. Dovolil jsem si napsat výrobci, zda ví, co reprezentuje HALAL.

Zde je odpověď :

Dobrý den ,

Dle rozhodnutí Muslimské asociace v ČR , Turecku , Švýcarsku má výrobek všechny parametry shodující se s kritérii daného certifikátu .

Na technologickém postupu nebylo třeba měnit nic díky kvalitním surovinám .



S pozdravem / Freundliche Grüsse / Best regards

Tomáš Větvička

Obchodní ředitel

Cake Faktory, s.r.o.



Já ze své pozice občana České republiky protestuji proti tomu, aby – jak se píše na stránkách dané společnosti – byl „tradiční český medovník vyráběný tradičními postupy“ označován HALAL.

ing Valentin Kusák

předseda AntiMešita,o.s. a AntiMešita-Envi,o.s.

antimesita@gmail.com

www.antimesita.eu

Žádné komentáře:

Okomentovat