Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

středa 17. srpna 2011

Protiislamizační vystoupení na Zastupitelstvu kraje.

Je potřeba zdůraznovat politikům jejich odpovědnost za vývoj v ČR a to již od komunální úrovně. Nebezpečí islamizace je tak velký problém, že jsem se rozhodl vystoupit s příspěvkem na Zastupitelstvu Královehradeckého kraje minulý týden.
Nejdříve jsem musel zažádat o zařazení mého protiislamizačního příspěvku a poté jsem byl ještě trochu nervózní, když Zastupitelstvo hlasovalo o mém vystoupení. Nakonec bylo 32 zastupitelů pro vystoupení a pouze 2 zastupitelé se zdrželi. Zvedl jsem se, šel k řečnickému stolku a přednesl jsem svůj malý projev nazvaný "Nebezpečí islamizace v ČR". Projev jsem pojal z hlediska politického, protože jsem vystupoval před politickou reprezentací kraje.
PROJEV PRO ZASTUPITELSTVO KÚ KHK
Stojíme na startovní čáře velmi důležitého závodu za zachování demokracie, svobody a křestansko židovské kultury v České republice. Stojíme na začátku závodu, který se nazývá boj s islamizací. Nedopustme, abychom v ČR udělali stejné chyby jako politické strany dělaly ve Francii, Německu, VB, Rakousku, Nizozemsku ale i Švédsku a Norsku a dalších od 60tých let minulého století. V roce 2010, po padesáti letech od roku 1960, začínají politici ve mnou jmenovaných zemích upozorňovat na nebezpečí islamizace. Česká republika nesmí být za pár desítek let tam, kam se dostaly západní země od roku 1960.
Winston Churchil v roce 1942 řekl : " Neustupujme, neustupujme, neustupujme. Ani v maličkostech nebo velkých věcech. Neustupujme agresi, ustupme jen cti a dobrému mravu". Ptám se, do jaké míry si vezmou tohoto vrcholového státníka a politika za vzor naši politici??

Německý autor Thilo Sarrazin ve své knize islám kritizuje jako zdroj násilí a obviňuje islámské imigranty z toho, že se nechtějí integrovat. Sarrazin říká : „Žádné jiné náboženství v Evropě nemá takové požadavky, a žádná jiná imigrantská skupina nezávisí tolik na sociálním systému, a žádná není tak spojena s kriminalitou“,

V tradičních západoevropských zemích praktikovali po desetiletí vstřícnou imigrační politiku a nyní přitvrzují. V benevolenci pokračuje nyní i celá EU. Před dvěma roky se objevil tzv. EUROMED (Euro-Mediterranean Partnership) známý též jako „barcelonský proces“. Zahrnul v sobě doplnění obyvatel EU metodou přesídlování. Tato úmluva znamená, že do roku 2050 přijde do 27 zemí EU celkem 56 až 80 miliónů imigrantů, převážně muslimů.

Lidé mají většinou zafixováno, že multikulturalismus je prostě ten dobrý, hodný, správný, politicky korektní.Režisér van Gogh – podříznutý fanatickým muslimem řekl : Multikulturalismus je zdvořilé ustupování agresivnímu hostovi, který Vám přišel vybydlet dům.Ani tolerance propagovaná multikulturalismem však nemůže být bezbřehá. Jestli jsme tolerantní vůči ostatním, pak i my očekávejme, že budeme tolerování. Pluralismus je tak povolán k tomu, aby případně zavrhl netoleranci. Nejhorším dědictví již umírajícího multkulturalismu je fakt, že lidé se bojí otevřeně říci, že jsou proti islamizaci. Bojí se, aby nebyli ihned označeni za xenofoby či přímo nácky a fašisty.
Je podstatné a nutné si uvědomit, že islám je velmi nebezpečná politika. Nutno konstatovat, že islámu dalo moc zpolitizování.Ano, za sebe tvrdím jednoznačně : islám od svého téměř prvopočátku není náboženstvím, ale je agresivní politikou zaměřenou na ovládnutí svého okolí a zničení existujících historicky vzniklých kultur.Kyž Mohamed založil v Mekce islám jako náboženství, následovalo ho několik desítek stoupenců. Poté přešel do Medíny a začal hlásat dobyvačné války a zotročování obyvatel a hned se k němu hlásily milióny budoucích muslimů.V okamžiku, když se tzv. „náboženství“ snaží ovlivnit i lidi mimo tzv. „náboženskou“ skupinu, máme co do činění s novým politickým směrem.
Politické strany, které upozorňují na nebezpečí islamizace a konají konkrétní kroky, si z mého úhlu pohledu zaslouží uznání. Nelze v žádném případě tvrdit, že tyto politické strany nemají žádný politický program, že nemohou občanovi/voličovi něco nabídnout. Jednak volič ví, že mu něco nabídnout mohou, protože by je jinak nevolil. Za další, pokud daná politická strana dokáže dát zátaras šíření islámu a budoucí islamizaci EU, má obrovský politický program i potencionál. Uvědomění si problému islamizace můžeme sledovat u politických stran v Maďarsku přes Nizozemsko, Švédsko, Dánsko, Německo, Norsko až po Rakousko, Švýcarsko a další.
Nenahlížím vůbec sympaticky na některé tradiční strany z hlediska jejich působení po několik předchozích desítek let. Jejich rozhodnutí způsobila, že v Evropě byla přijata a po desítky let uplatňována bezuzdně otevřená imigrační politika. Teď je na těchto politických stranách, aby své omyly z minulosti napravily. Politické strany v ČR mají stále možnost se postavit k problému islamizace a imigrace zodpovědně.Někteří autoři tvrdí, že se po Evropě ve vybraných zemích šíří ideál xenofobních stran. Jsou na omylu. A velkém. Část evropských politických stran si jednoduše uvědomila nebezpečí islamizace. Tyto politické strany začaly na toto nebezpečí upozorňovat, začaly konkrétně proti tomuto nebezpečí pracovat. Ptám se : nejsou invektivy ze strany některých politiků proti tzv. xenofobním politickým stranám odrazem toho, že tito politici mají jen strach ze ztráty části voličů ve prospěch oněch xenofóbních stran?Já nejsem politická strana, já jsem jen občan České republiky. Na své úrovni jasně vidím nebezpečí islamizace pro mé město, pro moji vlast. Zcela jasně a nepokrytě to dávám najevo. Jsem pro toto mé smýšlení snad rasista, extremista či dokonce nácek? Já si myslím, že ne. Vždy jsem při svém zdůvodňování vycházel ze Základní listiny práv a svobod, z platných zákonů. To, že jsem hrdý na kulturní a společenské hodnoty vzniklé po století v mé vlasti, nezakládá možnost označit mne tak strašnými názvy..Islám již dávno není náboženství, ale pouhý nástroj pro uplatňování politiky.
A proti politice se musí postupovat politickými prostředky. Jsou bezvýhradně nutné politické prostředky boje proti islámu. A politickými prostředky boje je vystoupení českých politických stran na obranu demokratických hodnot v České republice. Politickými prostředky boje je reálná činnost politiků na komunální úrovni, v PSP ČR i v Senátu. Zavedení boje proti islamizaci musí být zahrnuto do programů politických stran.To, že politická strana přijde (či po delší dobu) přichází s programem boje proti islamizaci, nelze chápat jako populismus. Je to spíše určité novátorství, netradiční přístup, který vybočuje ze zažitých kolejí, které představuje (dlouho představovala) mírná a naivní imigrační politika pod taktovkou multikulturalismu.opakuji, že v České republice jsme pořád při boji s nebezpečím islamizace na startovní čáře. Ještě u nás nebyly napáchány bezuzdnou imigrační politikou nenávratné škody. Ted jde o to, abychom při boji s nebezpečím islamizace na tomto pomyslném startu neztratili čas.
Přeji si, aby antiislamizační iniciativy byly podporovány od oficiálních míst – politiků a institucí. Moc si přeji, aby antiislamizační iniciativy byly podporovány i finančně. Granty, dotace, dary jsou nezbytností, pokud máme boj proti islamizaci brát jako vážnou věc, které se chceme plně věnovat. Peníze mohou umožnit vydávání publikací, tvorbu a správu vysoce profesionálních webových stránek, překlady do a z cizích jazyků. Nezanedbatelná se jeví i podpora ze zahraničí a spolupráce s iniciativami po Evropě, které mají za cíl zabránění ničení tradiční kultury a demokratické společnosti ze strany muslimů.Je nutné zveřejnovat a všude mluvit o tom, že muslimové a jejich představitelé v ČR obzvlášt představují reálnou bezpečnostní hrozbu.

Ing. Valentin Kusák
Předseda AntiMešita,o.s. a AntiMešita-Envi,o.s.

Žádné komentáře:

Okomentovat