Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

středa 14. září 2011

BIS - Výroční zpráva za rok 2010 a nebezpečí islamizace

14.9.2011 15:05 - Zpravodajská služba nemůže ve Výročních zprávách vyvěšených na internetu uvést vše, to je přirozené. Kdybych měl tedy hodnotit zveřejněnou Výroční zprávu BIS (dále Zpráva) za rok 2010 z hlediska analýzy nebezpečí islamizace pro Českou republiku, jsem zklamán. Mohu jen doufat, že přesnější a hlubší informace poskytne BIS Vládě ČR a Parlamentu, jak o tom hovoří zákon 153/1994 Sb., § 12.

Zprávu BIS jsem probíral především v kapitolách „Terorismus, Organizovaný zločin, Nelegální migrace, Spolupráce se zpravodajskými službami ČR a ostatními státními orgány, Spolupráce se zpravodajskými službami cizí moci.". Jsem přesvědčen, že v ČR již konkrétně existuje v jednotlivých případech nebezpečí reálnější, než-li popisuje Zpráva BIS. Ve Zprávě se píše „Jednou z takových okolností je vliv ideologické radikalizace.". V ČR byla již kázána podpora terorismu, útokům na dvojčata v NY, schvalování teroristických útoků proti Izraeli, navádění k ničení demokracie v ČR. Tyto útoky, které jistě můžeme charakterizovat jako „ideologická radikalizace", byly realizovány přednášejícími v mešitách v Praze a Brně (konkrétně terorismus schvaloval Samer Sehadeha z Palestiny, který vystudoval ve wahabistické Saudské Arábii. Terorismus schvaloval v mešitě v Brně i konvertita Lukáš Větrovec). Pro informaci BIS podotýkám, že tyto skutečnosti o schvalování terorismu byly známy již v roce 2010 a v médiích byly široce rozebírány na jaře 2011 a nešlo je přehlédnout. Již v roce 2010 byly sledovány aktivity teroristické buňky islamistů, kteří byli nakonec zatčeni v roce 2011 při akci Medvěd. Ani o tomto není nic zmíněno. Přitom šlo o první zatčenou teroristickou aktivní buňku na území ČR.

Dále se ve Zprávě BIS píše „Jako hlavní radikalizační prvek BIS dlouhodobě hodnotí ideologické působení.....v médiích....v arabských televizních stanicích.". v únoru 2011 jsem se z médií dozvěděl, že v ČR vznikla česko-arabské televize HE-TV. O jejím vytvoření se jednalo již v roce 2010 a bylo jasné, že povolení k provozování své činnosti tato televizní stanice získá. Pokud mohu být osobní, stálo by za to rozpoznat motivaci Vladimíra Železného, který se stal manažerem této arabské televize a který jako europoslanec proti muslimům, islámu a islamizaci v Evropském parlamentu vystupoval. Arabská televize HE-TV získala vysílací práva a ihned porušila při prvním vysílání podmínky od RRTV, když vysílala pouze v arabštině a nebylo možno kontrolovat, o čem je řeč - tedy nemožno kontrolovat pro běžného občana ČR jako jsem třeba já. Je jisté, že tato televize se stala/stává/stane nositelem nebezpečné ideologie zaměřené na islamizaci ČR a islamizaci všude tam, kde bude možno její signál chytit. Uvědomme si, že v Koránu existuje i džihád slovem, který předchází džihádu ohněm a mečem. V rámci džihádu slovem působí muslimové výmysly a snaží se získat moc nad lidmi s cílem vlastním džihádistům, tzn. podrobení si světa (Korán říká „nejdříve přesvědčit...dyžtak zničit..."). Probíhá džihád (zatím slovem) v ČR a není to reflektováno ve Zprávě BIS?!

Ve zprávě se píše ve vztahu k nebezpečí již ideologicky zfanatizovaným lidem ze strany muslimů „neexistují informace,na existenci takto ideologicky zpracovaných osob na našem území.". Věřím, že nyní tyto zfanatizované osoby v ČR snad neexistují. Ale např. ve Velké Británii sledují 3 000muslimů, kteří prošli výcvikovým vojenskými tábory Al Kájdy. Tomuto by měla být pozornost ve vztahu ke kapitole Zprávy, kde se mluví o spolupráci se zpravodajskými složkami cizí moci. Když jsme u Al Kájdy, je nutno zmínit i Irák, Irán, Afghánistán a nutnost sledování ambasád těchto zemí a jejich zaměstnanců. Toto je obzvlášť důležité pro podporu našich vojáků, kteří operují v aliančních silách ve výše zmíněných zemích.

Také v oblasti organizovaného zločinu není o muslimech reálná zmínka. Přitom muslimská modlitebna u Václavského náměstí si jistě zaslouží zvýšenou pozornost. Také z průběžného sledování mešit v Brně a v Praze by mohlo vyplynout, jací lidé se tam schází a jak jsou propojeni s organizovaným zločinem, který byl implementován do ČR. Kapitola Nelegální imigrace je dle mne v návaznosti na systémové řešení imigrace, ke kterému musí dojít pomocí přijetí odpovídajících zákonů. Zde může velký význam sehrát MV ČR, konkrétně Odbor azylu, imigrace a integrace.

Pokud jde o vztah ke zpravodajským složkám cizích mocností, mohu si jen přát, aby tam nebyla řevnivost, jaká je „občas" mezi zpravodajci navzájem a ještě k tomu ve vztahu k PČR.

Myslím, že velmi podstatnou je otázka financování všech aktivit spojených s islamizací, podvratnou ideologií, potencionálním terorismem. Finance, to je to, z čeho mohou čerpat ti, kteří chtějí rozvrátit zřízení v ČR. Toto financování, převážně ze Saudské Arábie, je nutné zastavit. Jenže to bylo nutné kontrolovat i finance některých součástí jistých politických stran, bylo by nutné sledovat, jak peníze ze Saudské Arábie financují některé akademické instituce, jejich zaměstnance. Rozbor financování ze strany Saudské Arábie, učiněné analýzy a závěry mi ve Zprávě BIS chybí nejvíce. Vše je totiž nakonec jen o penězích. Dá se říci, že financování ze zdrojů ze Saudské Arábie má i vztah k rozboru organizovaného zločinu v ČR, kterým se Zpráva zabývá. Tato souvislost se nazývá „korupce" mnou výše jmenovaných stran, institucí a jejich zaměstnanců..

Na závěr řeknu, že pro člověka alespoň minimálně zběhlého v problematice islamizace se musí Zpráva BIS jevit nedostatečná. Ale, jak jsem řekl na začátku : vím, že zpravodajci nemohou na veřejnosti říct vše. Tak si přeji, ať vše řeknou zpravodajci Vládě ČR a Parlamentu a ať jsou přijata potřebná opatření. Musím ale říci, že v současné době navázání úzkých kontaktů mezi ČR a wahabistickou Saudskou Arábií nebude vše jednoduché (to konstatuji jemně).

V obraze toho, co je napsáno v předchozím odstavci, jen řeknu své přání „rád bych měl širší pojednání, které bude BIS předkládat Vládě ČR a Parlamentu".

Ing. Valentin Kusák
Předseda AntiMešita o.s a AntiMešita-Envi o.s.

Žádné komentáře:

Okomentovat