Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

čtvrtek 29. září 2011

Ekonomické dopady výstavby mešit pro obyvatele České republiky


S výstavbou mešit ve městech České republiky a jejich dopady pro obyvatele České publiky a českých měst souvisí i faktor ekonomický. Z hlediska dlouhodobého je pravděpodobné, že v okolí mešity budou zvyšovány negativní projevy plynoucí z přítomnosti většího množství muslimů. V blízkosti objektu mešity budou ve velkém městě, kde je určitá vyšší koncentrace nemovitostí situovány stovky bytů a domů, které mají v současnosti určitou hodnotu . Při negativním – dlouhodobém – vlivu přítomnosti muslimů, bude poptávka po nemovitostech v blízkosti mešit snížena. A dle principu nabídky a poptávky je zřejmé, že ceny nemovitostí v blízkosti mešit poklesnou. Pokud budu uvažovat tato fakta

1. v blízkosti mešit, silnějšího výskytu muslimů dochází k poklesu cen nemovitostí o cca 10-20 % (zkušenosti ze zahraničí/Německa)
2. vezmu v úvahu 500 bytů a domků v největší blízkosti mešity
3. průměrnou cenu bytu/domku stanovím na 1 500 000 Kč

Dle výše uvedeného zjistím : současná hodnota nemovitostí je 500 x 1 500 000 = 750 000 000 Kč. Pokles o znehodnocení ve výši 10 – 20 % tvoří 75 – 150 000 000 Kč. Majitelé bytů a domů by měli újmu (75 až 150 miliónů Kč), která jim bude realizací mešity vznikat, vymáhat soudně po viníkovi, který realizaci mešity způsobil – např. po Muslimské obci či po jiné fyzické osobě resp. právnické osobě. Já budu poškozeným majitelům nemovitostí v blízkosti mešity, kde dojde k poklesu cen jejich nemovitostí, doporučovat.soudní postup vymožení jim způsobené škody.
Nedochází ale pouze ke škodám ekonomickým vzhledem k jednotlivcům vlastnícím nemovitosti či vůči firmám apod. nemovitosti vlastnícím. Daň z převodu nemovitosti je příjmem státního rozpočtu. Její výběr díky poklesu cen nemovitostí též poklesne a i když to je částka relativně malá, je nutné tento fakt z hlediska systémového zmínit.
Výše uvedené varování není ničím teoretickým. Již v současnosti se v mešitách v Praze i v Brně káže muslimskými „přednášejícími“ podpora terorismu ve světě a zároveň tito lidé navádějí muslimy k rozporuplnému vztahu k demokracii a svobodám ve společnosti v České republice. Z těchto důvodů jsou mešity na území České republiky v hledáčku zpravodajských služeb i speciálních útvarů PČR. Je určitým „tajemstvím“, že v mešitě v Praze se schází velké množství cizinců ale i čechů, kteří nemají příznivý vztah k bezproblémovému životu v mezích zákonů platných v České republice.
Problematika islamizace České republiky tak získala nezanedbatelný rozměr ekonomický.

Ing. Valentin Kusák
Předseda AntiMešita,o.s. a AntiMešita- Envi,o.s.

Žádné komentáře:

Okomentovat