Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

sobota 19. listopadu 2011

Příliv desítek miliónů muslimů podporovaný Ústavem mezinárodních vztahů Praha, oficiální institucí v České republice.




Oporou v mé myšlence diskutabilnosti přítomnosti Nadace Anny Lindhové (EUROMED) jsou mi představy špiček EU a jejich institucí ve vztahu k imigraci muslimů do EU a České republiky. Návazností na Barcelónský proces, který vyšel vstříc bezuzdné ímigraci muslimů do EU především z oblasti Středomoří, je projekt EUROMED, dle kterého má do EU přijít do roku 2050 celkem 56 až 80 miliónů imigrantů, převážně muslimů, kteří mají být rovnoměrně rozmístěni po EU. Je jednouché si spočítat, kolik imigrantů/muslimů připadne na ČR – jsou to minimálně statisíce imigrantů/muslimů. Je potřeba konstatovat, že účastí v schengenském prostoru se Česko dostalo pod tlak EU na „poměrné rozmístění“ imigrantů, které nebude moci vetovat.. Na kongresu ODS o víkendu zazněl názor, že shoda Evropská unie na jednotných pravidlech pro migraci, je pro ODS nepřijatelná. Bude tento směr myšlení ze strany ODS dodržen i v budoucnua podaří se jej prosadit? I další politické strany v ČR se staví k imigraci skepticky a jsou dlouhodobě známy kritické výroky prezidenta Klause na adresu imigrace a multikulturalismu i islamizace. Stejně jako prezident Klaus se v roku 2010 vyslovila řada politiků v ČR napříč politickou scénou od komunální úrovně po Parlament ČR.
K dnešnímu dni v síti Nadace Anny Lindhové (EUROMED) v ČR působí kromě Ústavu mezinárodních vztahů 22 členských organizací. Většina z těchto institucí pracují v oblasti práce s mládeží (především fakulty vysokých škol a univerzit), mezinárodních vztahů, výzkumu (především se zaměřením na Blízký východ).
Nadace Anny Lindhové (EUROMED) uvádí jako své cíle posilování kulturní spolupráce, dialogu, vzájemného porozumění, míru. O imigraci desítek miliónů imigrantů/převážně muslimů do EU nenajdeme v popisu činnosti Nadace Anny Lindhové (EUROMED) ani slovo, přestože veškerá činnost Nadace má právě příliv muslimů podpořit a zabezpečit. Nadace Anny Lindhové ve své podstatě přispívá k islamizaci ČR v budoucnu a vzhledem k šíři zapojení fakult vysokých škol univerzit, výzkumných ústavů a institucí je činnost Nadace Anny Lindhové (EUROMED) ve vztahu k budoucímu vývoji v ČR velmi kontroverzní. Přestože je od roku 2010 v českých médiích otázka nebezpečí islamizace a její jednotlivé prvky více diskutována, dařilo se působení Nadace Anny Lindhové (EUROMED) i ve vztahu k Ústavu mezinárodních vztahů zamlčovat.
Práce Ústavu mezinárodních vztahů v souvislosti s Nadací Anna Lindhové (EUROMED) vychází ze základů multikulturalismu, který již umírá a je neustále za mrtvého prohlašován politickými představiteli napříč EU. Je ale zřejmě, že strašák multikulturalismu a jeho přístup k imigraci/muslimům bude ještě dlouho zakořeněn v různých institucích, které si vzaly za své poslání islamizaci EU a České republiky. Aktuálním je usnesení občanských demokratů na Kongresu v Hradci Králové, že. "Multikulturalismus považujeme za mrtvý koncept,..". Stejně se vyslovila jako první v roce 2010 kancléřka Merkelová v Německu a řada dalších politiků v zahraničí i České republice..
Nadace Anny Lindhové EUROMED) mluví o toleranci, boji proti xenofobii a diskriminaci či rasismu. Často vidím videa z evropských měst, kde tisíce muslimů křičí a třímají transparenty jako „Kill USA“ a „Be dead Europe“.¨či „ We wish your blood“. Proti těmto demonstracím Nadace Anny Lindhové (EUROMED) neprotestuje, ale naopak muslimy nekriticky podporuje i pod patronací Ústavu pro mezinárodní vztahy Praha. Stavěla by se vzhledem ke mně Nadace Anny Lindhové (EUROMED) a její souputníci v ČR smířlivě, když bych s transparenty hlásajícími nenávist k muslimům a touhu po jejich vyvraždění demonstroval já? Myslím, že označení rasista, kterým by mne obdařili, by bylo z jejich strany tím nejmírnějším.

AntiMešita o.s. se na základě dostupných informací obává další činnosti Nadace Anny Lindhové (EUROMED) v České republice tím více, že je zaštítěna Ústavem pro mezinárodní vztahy Praha. Nadace (EUROMED) vyvíjí svoji činnost již řadu let a doposud se ji dařilo pořádat řadu akcí a nabírat členy (instituce), protože má velké finanční prostředky jak přímo z EU tak od islamistických zemí, kterými může „motivovat“ fakulty vysokých škol, výzkumné ústavy k propagování programu EUROMED určujicího, že EU včetně ČR mají do roku 2050 zaplavit desítky miliónů muslimů.


Ing. Valentin Kusák
Předseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s.

www.antimesita.eu

Žádné komentáře:

Okomentovat