Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

pondělí 21. listopadu 2011

Imigranti a cizinci nesmí v ČR znásilňovat české ženy beztrestně – požaduji tvrdé tresty. Apeluji na politickou scénu, ať zasáhne!

Před několika lety jsme zde měli kauzu katarského prince, který zneužíval nezletilé české holčičky. Jeho hnusné choutky byly dokázány, ale zločinec jménem Němec, tehdejší ministr spravedlnosti a v současné době advokát získávající tučné zakázky z veřejných peněz, katarského prince propustil a nechal odcestovat domů. Nyní se ukázalo, že ministr (respektive jeho manželka) za to obdržel tučnou úlitbu ve formě podílů v arabských hotelích, které vlastní princova rodina. Je to hrozné. Stydím se jako čech, stydím se za soudce a ministry a další politiky a úředníky, kteří ničí hrdost České republiky.


Jsem rozezlen, že cizinec může do České republiky přijet zneužívat naše ženy či ještě dívenky a naše soudní moc není schopna tato – dle mne – cizinecká zvířata potrestat. Afričtí studenti se odkazovali na odlišnou kulturu v jejich domovských zemích. To má být vtip? Přijeli k nám studovat a musí dodržovat naše, české zákony! Znáte jistě všichni případy, kdy si pár lidí z Evropy (muž a žena) chtěli udělat pěknou chvíli někde v Africe a byli ihned zatčeni náboženskou policií a trestáni a ze všeho se staly mezinárodní kauzy, kdy dotyční „provinivší se“ evropané museli být doslova vykupování politiky z EU, aby nebyli v Africe bičování a uvrženi do žaláře.


V České republice se bojíme úchyly a násilníky potrestat. Ptám se - stane se ČR turistickou destinací pro pedofily a násilníky nejhrubšího zrna, kteří k nám do ČR budou přijíždět uskutečňovat své „kulturní“ barbarské zvyky vzhledem k ženám a nezletilým dívenkám a po jejich praktikování budou ze strany našich soudních orgánů nepotrestáni?


Budeme se v České republice klanět před násilníky a budeme tolerovat, že někteří politici (viz zločinec Němec, bývalý ministr spravedlnosti) si na odpouštění viny hříšníkům postaví živnost?


Jsem zhnusen, že se Česká republika takto ponížila v kauze katarského prince i znásilnění studentky afričany.

Ing. Valentin Kusák
Předseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s.
www.antimesita.eu

Žádné komentáře:

Okomentovat