Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

sobota 26. listopadu 2011

Evropa, islám a zakázané Vánoce=varování=bojujme!!!

Nemyslím si, že nebezpečí pro Evropu spočívá v síle Koránu. Spočívá ale v naší tradiční nerozhodnosti, chybně chápané toleranci a deformovaném pojetí lidských práv. Lidé v Evropě i ČR získali jiné stupně životních priorit, ve kterých se boj za národní jednotu a státnost proti nebezpečí islamizace příliš neobjevuje.
PROBUĎME SE!!!!!EUROPE WAKE UP!!!!!PROBUĎME SE!!!!!EUROPE WAKE UP!!!!!PROBUĎME SE!!!!!
Došlo pro mne ke strašlivé věci. Před časem stáhli výrobci hraček z již prodávaného statku pro děti prasata, aby hračka neurážela muslimy. Nyní tu máme - klidně řeknu - další skandál obrovských rozměrů.
I takovéto EU jsme nyní členy!!!
Evropská komise vyprodukovala tři miliony diářů Evropské unie pro studenty střední školy. Obsahují židovské, hinduistické, sikhské, muslimské a dokonce čínské svátky. Zaznamenány jsou v něm také výroční dny spojené s EU (úředníci si přece musí pohladit své ego). O křesťanských vánocích v kalendáři na rok 2011 ale není ani zmínka. Jak informule Daily Telegraph, přes 330 tisíc diářů, obsahujících také 51 stránek s informacemi o Evropské unii na lesklém papíře (no jo, to ego je tady), rozdaných v britských školách jako dárek Evropské komise, vyvolalo mezi tamními křesťany značný údiv. Stránka 25. prosince je prázdná, jen v záhlaví má citát „Opravdový přítel je ten, kdo s tebou sdílí starosti i radosti“.
A přesto, že křesťanství je v Evropě převládajícím náboženstvím, v diáři Evropské komise chybí i ostatní křesťanské svátky. Podle mluvčího komise došlo k chybě a v rámci politické korektnosti v příštích vydáních budou zmínky o náboženských svátcích chybět úplně, aby se předešlo jakémukoliv nedorozumění.To vypadá na to, že křetanské svátky vynechali naschvál, aby mohli říci "příště tam nebudou žádné svátky a nikoho". Jen abychom ty teroristické chudáčky muslim neurazili. Já říkám "pro Boha, skoncujte konečně s tou multikuklti korektností, dky které ted byly vyřazeny křestanské svátky!!!". Nikdo vám, úředníčci, přece nemůže uveřit, že vyřazení křestanských svátků byl omyl.
Ano platí "ne každý muslim je terorista". ALE také zároven platí " KAŽDÝ terorista je muslim"!!!!
blíže http://www.radiovaticana.cz/clanek.php4?id=13857
Vánoce jsou původem křestanské svátky. Otec Piero Gheddo z Papežského institutu zahraničních misií varuje před islamizací Evropy. „Noviny a televize o tom vůbec nemluví, ale je nutné danému problému čelit, ať již na poli náboženském či kulturním, ale rovněž i co se týče vlastní identity.“
Jsem rád, že se zvyšuje počet publicistů a blogerů, kteří se snaží burcovat evropskou i českou společnost proti postupující islamizaci. Jsem upřímně rád, že se našli i lidé typu Geerta Wilderse, kteří neváhají podstoupit i určitá osobní rizika. Jsem také rád, že tyto snahy i jednotlivé články nacházejí čím dál, tím více čtenářů a sympatizantů. Současná Evropa i ČR to bytostně potřebují.

KRÁSNÉ SVÁTKY VÁNOČNÍ a VŠE NEJLEPŠÍ v NOVÉM ROCE 2012
VÁM PŘEJE
Valda

předseda AntiMešita,o.s.


antimesita@gmail.com

www.atimešita.eu

Žádné komentáře:

Okomentovat