Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

sobota 10. prosince 2011

Je vrah Breivik paranoidní schizofrenik?

Prohlášení Breivika za blázna a jeho "nezavření do věznice" má i následující význam : pokud by Breivika odsoudili a zavřeli do věznice, mohl by se stát modlou lidí, kteří mu pro jeho názor proti islamizaci fandí. Byly by demonstrace, výroční protesty proti odsouzení ap..Pokud si někdo za modlu vybere "šílence", je zpochybnitelný. Chci říci, že rozhodnutí o nepříčetnosti soud určitě potvrdí.

Nejlíp kohokoliv zablokujete označením jeho osoby za blázna, v tomto případě paranoidního schizofrenika. Přesně tento vývoj v kauze Breivika jsem předpokládal. Pokud měl daný člověk nějaké myšlenky, na základě kterých jednal (vraždil), nebudete v budoucnu muset vyvracet jejich pravdivost, protože to budou myšlenky „nepříčetného“ jedince. Společnost bude tvrdit, že Breivik je magor a jeho myšlenky jsou nesmyslné. Už nikdy se nebude společnost zabývat podstatou myšlenek tohoto "nepříčetného" člověka.

Pokud znalci označili Breivika za paranoika, tak platí jedna opravdu velká pravda "to, že jsi paranoik, neznamená, že tě nikdo nesleduje". Jinak se to dá ještě rozvést třeba do věty "to, že tě označili za magora, ještě neznamená, že nemůžeš mít pravdu":

Pokud Breivika neoznačí oficiálně u soudu hned na začátku za „nepříčetného“ a neukončí tím soudní proces, dojde k tomuto soudnímu procesu. Tento předpokládaný soudní proces se dle mne potáhne roky. Roky se bude Breivik vyjadřovat, v čem viděl nebezpečí islamizace Norska. Opravdu jste si mysleli, že takovýto soudní proces bude připuštěn? Vše bylo utnuto. V tuto chvíli bych velmi rád znal názor samotného Breivika. Chtěl bych vědět, zda by raději nešel případně do vězení za to, že by mohl u soudu po roky prezentovat své názory a ty by - možná - byly otiskovány světovými médii. Myslím si, že prohlášení Breivika za „nepříčetného“ nebude výhrou pro Breivika (být zavřen ve vězení či v psychiatrické léčebně není v demokratické zemi žádný rozdíl). Prohlášení Breivika za blázna bude vítězstvím lidí, kteří chtějí problematiku zdůvodnění činu Breivika zamést a nezkoumat a nedat na vědomí společnosti - světu.

Ano, Breivik vraždil a já to odsuzuji. Vraždy odsuzuji. Ale Breivik věřil tomu, co dělal. Teď mu řekli "jsi cvok.". Tvůj čin byl bláznovstí, nebyl ničím reálným podložen, nebyl zdůvodnitelný. Breivik tuto diagnózu nepřijme a já jsem zvědav, jak se vše ještě vyvine.

Ing. Valentin Kusák
Předseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s.

www.antimesita.eu

Žádné komentáře:

Okomentovat