Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

čtvrtek 5. ledna 2012

Zničí sexuální revoluce islám?

Jedním z pilířů reálné existence islámu je nadvláda muže nad ženou. Ženy v muslimských zemích se však v řadě případů chtějí osvobodit z područí mužů. Vraždy z rodinné cti, různé násilí ukazuje, jak jsou ženy za svou snahu o emancipaci trestány, jak jsou zastrašovány. Jsem přesvědčen, že vývoj ve kterém nastoupí v muslimských zemích sexuální revoluce je neodvratný.
Při nástupu internetu a sociálních sítích, satelitního vysílání dojde dle mého názoru v muslimských zemích k převratu. Začnou se řítit tradice islámské rodiny. Modleme se, aby české, evropské televize nepopadlo šílenství jako televizi NOVA se snahou vysílat v ČR seriál Šeherezáda. Vysílejmenaopak my z demokratických zemí Evropy i světa do muslimských zemí seriály jako Ally McBealová, Chůva k pohledání, vysílejme do muslimských zemí přenosy s úspěšnými ženami Lucií Bílou a Lucií Vondráčkovou a jako „beranidlo“ použijme skeče s Agátou Hanychovou. I úspěšných političek máme dost - paní Němcovou, předsedkyni PSP ČR, potom nenápadnější Kristýnu Kočí a paní Klasnovou z Věcí Veřejných.
Nesoustřeďme se pouze na obranu před islamizací našich zemí. Nebuďme jen pasivní ale věřme, že zde existuje světlo na konci tunelu, které musíme podpořit. Podpořit jako jednotlivci, ale musíme podporu žádat i po politicích, aby rovnoprávnost žen v muslimských zemích prosazovali při jednáních se zástupci muslimských zemí jako jednu z nedílných součástí lidských práv.
Ing. Valentin Kusák
Předseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s.
www.antimesita.eu

Žádné komentáře:

Okomentovat