Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

středa 4. dubna 2012

Otevřený dopis AntiMešita o.s. adresovaný Muslimské obci v Praze.

Protestujeme proti snaze Muslimské obce v Praze uchránit muslimy a islám od odpovědnosti za atentáty ve Francii provedené islamistou ve městě Toulouse a okolí. Bylo zavražděno celkem sedm nevinných lidí, z toho tři děti.
Muslimská obec v Praze se od atentátů distancuje a přitom dosadila jako imáma v Praze (v pražské mešitě) podporovatele terorismu muslima Shehadeha. Tento veřejně hlásá podporu teroristickým útokům na WTO v New Yourk, hlásá podporu teroristickým útokům ze strany Palestiny na Izrael. Muslimská obec v Praze se tak přihlásila k podpoře terorismu prováděného muslimy po celém světě.
Chápeme lživé a neupřímné prohlášení Muslimské obce v Praze k smrti nevinným obětem teroristického islamisty jako urážku obětem atentátů ve Francii. A to z toho důvodu, že sama Muslimská obec v Praze a její představitelé podporují teroristické útoky svými kázáními v mešitách i proteroristickým vystupováním ve veřejných sdělovacích prostředcích.
Nechť si Muslimská obec Praha udělá pořádek ve svých řadách a zřekne se otevřené podpory terorismu. Do té doby nemá právo se „tklivě“ vyjadřovat k obětem atentátů spáchaných muslimskými fanatiky ve jménu děsivého práva šaría..

Ing. Valentin Kusák
Předseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s.


Hradec Králové, 29.3.2012

Žádné komentáře:

Okomentovat