Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

sobota 14. dubna 2012

Odpověď arabskému překladateli (ne vědci) Ostřanskému z Orientálního ústavu AV ČR.

Dr. Ostřanský přišel na svět císařským řezem, přičemž měl obtočenou pupeční šňůru kolem krku. Nedostatek kyslíku pak způsobil trvalé poškození mozkových buněk a intelektu celkově. Narození se datuje na 17.10.1972 v Novém Jičíně. Po dvou letech studia(téda, to je ale dlouhé studium. Spíše by se dalo říci nástavba učňáku) geografie a kartografie na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze (1991-1993), absolvoval v letech 1993-1994 intenzivní kurz arabštiny v Institutu pro výuku arabského jazyka pro cizince v Damašku.
V letech 2000-2002 působil jako lektor českého jazyka delegovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR na Fakultě al-Alsun Univerzity ´Ajn Šams v Káhiře. Jako překladatel Ostřanský navázal kontakty s islamisty a tak se stal pro OÚ AV ČR v jistých otázkách prosazován islamizace ČR nepostradatelným. V současnosti po odvolání ředitelky OÚ AV ČR Vavrouškové pro špatné výsledky osobní i celého OÚ AV ČR to bude z hlediska dalšího fungování Ostřanského jistě zajímavé. Ostřanský se snaží prosadit i ve vztahu k některým politickým subjektům Jmenujme Křesťansko sociální platformu ČSSD, se kterou vydává vyhlášení proti AntiMešita o.s.. Dále ted Ostřanský navázal kontakt s dlužníkem Kučerou, bývalým náměstkem primátora města Hradec Králové. Kučera byl na podzim 2011 odvolán z pozice náměstka, protože se ukázalo, že ve svém minulém působišti zanechal dluhy ve výši cca 2 milióny Kč. Ostřanský se v Hradci Králové orientuje na podvodné podnikatele a hochštaplery a podobné typy.
Naposledy Ostřanský vydal prohlášení proti daru AntiMešita o.s od Krajského úřadu Králohradeckého kraje (viz. http://www.hradecane.cz/products/kauza-valentin-kusak/). Protože překladatel Ostřanský uvádí, že já, Valentin Kusák, jsem rasista a extremista a souhlasím se zločiny Breivika, napsal jsem prohlášení, které dále zveřejňuji. Prohlášení jsem zaslal osobám, kterým překladatel Ostřanský zaslal svůj pamflet proti AntiMešita o.s. a proti mně osobně.

Krajský úřad Královehradeckého kraje
Vážený pan
………………………..


Dobrý den.
Pane ……………., velmi Vás zdravím. Včera jsem se z článku v médiích dozvěděl, že na KÚ KHK (a zřejmě i Vám přímo) zaslal dr. Ostřanský z OÚ AV ČR rozhořčený dopis kvůli dotaci pro AntiMešita o.s..Nechci se zabývat úmysly dr. Ostřanského. Mám však zájem se vyjádřit k jeho napadání, že schvaluji Breivika. Dr. Ostřanský toto dokládá článkem http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Beseda-o-mesite-Kusak-souhlasi-s-Breivikem-Belobradek-je-mirnejsi-223957. Ocituji z článku, co jsem řekl a novinář zaznamenal „To co udělal Breivik je samozřejmě hrozné a odsouzeníhodné, ovšem je nutné si uvědomit, že v Norsku se opravdu dějí závažné věci, které silně podporují islamizaci. Breivik tvrdí, že se právě na tyto aspekty svým činem pokoušel upozornit. A jestli je tomu tak, musím říct, že jeho myšlenky byly v jistém ohledu správné,“. Ano, přesně toto jsem řekl a stojím si za tím. Každý čin lze rozdělit na dvě části – zdůvodnění a poté vlastní realizaci, provedení. Realizaci činu Breivika jednoznačně odsuzuji, byl to zločin, který musí být potrestán. Potrestán, i kdyby zabil jediného člověka. I kdyby se Breivik jen odpálil na ulici a nikoho nezranil, je to trestný čin a musí být Breivik potrestán. Na druhé straně ve svém zdůvodnění Breivik brojí proti multikulturalismu. Já proti multikulturalismu bojuji též, tedy uznávám v tomto bodě Breivikův důvod. V roce 2010 prohlásila kancléřka Merkelová „Multikulturalismus je mrtev“. Stejně se vyjádřil již v roce 2005 prezident Klaus. Souhlasí tito dva bezvýhradně s Breivikem? Určitě ne.
Svůj protest proti Breivikovi a soustrast Norům jsem za AntiMešitu o.s. vyjádřil již v článku http://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/203554.aspx ze dne 24.7.2011.
O dopisu dr. Ostřanského jsem se dozvěděl z článku (viz. diskuze) http://eurabia.parlamentnilisty.cz/Articles/7457-orientalni-ustav-av-cr-silne-zkritizovan-reditelka-vavrouskova-odvolana.aspx.

Ing. Valentin Kusák
předseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s.
www.antimesita.eu
Hradec Králové, 11.4.2012

Žádné komentáře:

Okomentovat