Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

pátek 13. července 2012

I ted přes zesílenou islamizaci posílám blahopřání k státnímu svátku Francouzské republiky.

Lid a politici Francouzské republiky si zaslouží moje blahopřání ke státnímu svátku. Je jisté, že s proběhlými volbami a nástupem proislámské vlády Hollanda se mnoho změní a islamizace Francie pokročí. Což již se ostatně děje pod vedením tří ministrů, kteří jsou muslimové a dostali své sesle za to, že muslimové podporovali Hollanda ve volbách.

Je strašné k čemu Francie byla oficiálně nasměřována a již se nemůžeme ěšit na alespon pokrytecké konstatování francouzských prezidentů z minulosti, že se vše okolo islamizace přitvrdí a že islamizace Francie bude zastavena Nyní je již u moci zcela jasný a veřejně se deklarující proislámský představitel spolu s týmem, který ho kryje a podporuje.



Slušností je však francouzskému lidu popřát a to činím.



ing. Valentin Kusák

předseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s.

www.antimesita.eu

Žádné komentáře:

Okomentovat