Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

pátek 6. července 2012

Islamizace - mysleme opravdu strategicky!

Evropa vymírá a ani Česká republika na tom není líp. Proč mám pocit, že nikdo ještě nepřišel s opravdu skvělým řešením, jak zabránit vymírání a zabránit islamizaci??

Média at česká či zahraniční jsou plná možná katastrofických scénářů, co bude až Řecko, Španělsko atd...... Co bude s EU , co bude s Eurem, zda padnou banky v jednotlivých státech či celé EU, zda padnou ekonomiky jen v jednotlivých zemích či v celé EU. Přeme se, zda byrokrati v Bruselu byli zvoleni lidmi či jen dosazeni či nějakým jiným způsobem získali své dobře placené sesle. Věřte mi, všechny tyhle úvahy jsou vzhledem k zániku či přežití EU až druhotné.

PROČ?? EU vymírá, je zde demografický propad původních obyvatel a narůstá počet imigrantů, převážně muslimů. Ptám se - bude záležet na tom, zda máme v EU jako platidlo Euro či rubl, když zde bude islámský stát se všemi jeho negativy, nedemokratičností, snahou o vybití nevěřích?

PROČ nebylo na úrovni EU rozhodnuto, že mnohem důležiější než obnovitelná energie, větší klece pro slepice, hračky pro prasnice je řešení demografického propadu? Tohle nemůže být jen slepota či blbost politiků a úřeníků, toto musí být záměr, jak Evropu v její tradiční demokratické podobě zničit.

PROČ se nedávají obrovské finanční prostředky na podporu porodnosti a zajištění růstu původních obyvatel Evropy. Vždyt nutnost takovéto strategie vývoje musí být zřejmá, není přece možné, abych já nicotný Valentin Kusák jsem byl tím vyvoleným vizionářem, který vznáší převratné myšlenky na úrovni Nobelovy ceny!!

PRO BOHA - stanovme si priority!! Prioritou je, že Evropa a Česká republika musí přežít. Vše ostatní je až druhotné. Začněme proto bojovat na strategickém bojišti, kde budeme válčit za zvrácení negativního demografického vývoje a přetavíme úbytek původních obyvatel v jejich nárůst.

ing Valentin Kusák
předseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s.
www.antimesita.eu

Žádné komentáře:

Okomentovat