Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

středa 4. července 2012

Vystoupení na Zastupitelstvu kraje....část I.


Česká republika má další světový primát; stala se imigrační zemí roku 2009. Za posledních dvacet svobodných roků se v ní počet cizinců zvýšil třináctkrát. Příliv imigrantů do ČR je nejrychlejší na světě. Tvrdí Mezinárodní organizace pro migraci.
Jak říkal Jan Fischer, „až 90 procent celkového přírůstku obyvatel ČR v prvním pololetí 2008 šlo na konto migrace“.

Český senátor řekl : „Ano, obávám se, že se bude západní Evropa chtít dělit s tou východní o svoje problémy s menšinami. Dobře však víme, že koloniální minulost se východu netýká. V nových členských státech nemáme vůči třetímu světu co kompenzovat. Řešení problému není v jeho šíření, ale tlumení,"

Imigrace muslimů, především ekonomická, do EU potažmo ČR je tím největším nebezpečím a problémem. Ve VB, kde jsou v současnosti islamizační tendence nejsilnější bylo v roce 1961 do 100 tisíc muslimů, nyní je jich tam přes 2 milióny a zavádějí ve VB muslimské právo šaía, tzn. středověké soudnictví a celkově společenský život. V Norsku jdou v současnosti zisky z těžby ropy z 80% na podporu ekonomických imigrantů, převážně muslimů.

Hovoří se o tom, že bez imigrace muslimů do EU potažmo ČR se v budoucnu neobejdeme. V EU je nyní porodnost na pár dospělých lidí pod 2 děti, přičemž pro zachování nesnižujícího počtu obyvatel je třeba porodnost alespoň 2,1 dítěte na dospělý pár lidí. Porodnost u muslimů v EU je na čísle 7 dětí na pár rodičů.
Když odhlédnu od toho, kam se může posunout věda a technologie, jakých výrobních postupů bude dosaženo, musím dát tuto myšlenku. Např. 100 Čechů, kteří jsou ekonomicky aktivní, odvádějí daně a přispívají svojí činností ve prospěch společnosti těžko nahradí těžko 100 muslimů, z nich 95 se bude chtít denně 5x modlit a nebudou chtít proto pracovat a budou typickými ekonomickými imigranty, které bude nutno živit ze zdrojů státu, z daní pracujících obyvatel České republiky.. Takoví imigranti naši důchodovou reformu nezachrání a nepovznesou českou společnost na vyšší úroveň ekonomickou.

ing. Valentin Kusák
předseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s.
www.antimesita.eu

Žádné komentáře:

Okomentovat