Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

neděle 5. srpna 2012

Islám v České republice nechceme o.s. a IVČRN o.s. byly registrovány na MV ČR dne 31.7.2012.

Už dlouho jsme v AntiMešita o.s. zvažovali jistou "oficializaci" snažení a boje na antiislamizační scéně. Vždyt na základě poptávky od lidí na podzim 2010 byla tehdejší iniciativa AntiMešitaHK přetvořena do dvou občanských sdružení a to AntiMešita o.s. a AntiMšita-Envi o.s..



Antiislamizační hnutí v České republice musí být prostě jednotné. V minulosti i současnosti mne sprostě napadali administrátoři a zástupci skupiny Islám v České republice nechceme na FB. S těmito mými osočovateli jednání navázat nehodlám. Ale rád navážu jakýkoliv kontakt se zástupci a představiteli výše jmenovaného, kteří se v uzavřených skupinách nedomlouvali, jak budou Kusáka diskreditovat, volali kvůli tomu novinářům (screeny mám, vyjádření obvolávaných novinářů mám též).



Nejsem mstivý = jde mi o věc = sjednocení boje proti islamiazaci.





ing. Valentin Kusák

předseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s.

www.antimesita.eu

Žádné komentáře:

Okomentovat