Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

sobota 15. září 2012

Shariah Finance Watch jako projekt Centra pro bezpečnostní politiku - díl I.



Shariah Finance Watch je projekt Centra pro bezpečnostní politiku, a má v programu výchovu veřejnosti i politiků směrem k pochopení nebezpečí šaría. Pro hlubší pohled na šaría, se pak doporučují různé publikace a studie - např. zprávu od 19 špičkových národních bezpečnostních odborníků-včetně bývalého ředitele Ústřední zpravodajské služby (CIA), bývalýého zástupce náměstka ministra obrany pro zpravodajskou činnost a bývalého ředitele Defense Intelligence Agency. Jako publikace se potom osvědčila publikace "Shariah: The Threat do Ameriky"je k dispozici na Kindle na Amazon.com.

Níže jsou nejčastější dotazy týkající šaría a Shariah-RoHS financí, neboli chápané jako islámské bankovnictví.


Co je šaría?

Pochopení práva šaría je nedílnou součástí pochopení nebezpečí šárijského kompatibilního financování. Právo šaríia se jakožto zásadní islámský zákon datuje do 7. stoletínašeho letopočtu a dnes je toto právo uplatnováno tvrdě v zemích jako Saúdská Arábie Íránu, Súdánu. Podle tohoto práva se realizuje i Taliban.

Muslimové ve jménu šaríia platí štědře a ovlivnují Barclays, Dow Jones, Standard & Poors, HSBC, Citibank, Merrill Lynch, Deutschebank, Goldman Sachs, Morgan Stanley, UBS, Credit Suisse a dalším mají moc diktovat dodržování práva šaría jak v oblasti financí, rodiny, trestního práva a války. Přitom mezi příklady autoritářského státu šaría patří: požadavek, aby ženy získaly svolení od manželů pro každodenní svobod;nbý život (aspon v rámci možností), patří sem bití neposlušné ženy a dívky; rvybíjení homosexuálů; realizace mnohoženství a nucené sňatky dětí; vraždy ze cti hlavně ženy které zneuctiliy rodinu, zabití odpadlíka muslimy, jestliže se tento rozhodne opustit islám.

V následném článku bude řeč o problematice, jaké jsou některé z rizik vztahu šarí'a k financím.



ing. Valentin Kusák

předseda AntiMešita o.s. a IVČRN o.s.

www.antimesita.eu

Žádné komentáře:

Okomentovat