Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

pátek 7. září 2012

Trestní podání na "Shariah4czech – Šaría pro Českou republiku" a její zřizovatele na FACEBOOKu.

Na FACEBOOKu se objevila skupina ""Shariah4czech – Šaría pro Českou republiku", která zcela nepokrytě a sprostě uráží vlastenecké cítění zneuctěním státní vlajky České republiky a zároven vyzývá k pošlapání Základní listiny práv a svobod (ZLPS) tím, že propaguje zavedení brutálního, nedemokratického práva šaíia v ČR. Podle ZLPS však v ČR platí naše demokratické právo a zákony a žádná pomatená skupina muslimských fanatiků nesmí žáat, aby na území ČR bylo zaáděno právo bestiální, tzn. šaríia.


Není od věci, že ve správcích této skupiny je Harisovič alias Větrovec, který se "proslavil" zuřivým kázáním proti Židům, když žádal jejich plošné vybíjení při svém kázání v brněnské mešitě. Alrawi raději odeslal svého hocha Větrovce na Slovensko, ale ani zde si nedá neukojený Větrovec pokoj. Muslimové, Alrawi i Větrovec měli tenkrát po šetření jejich ýzev k plošnému vyvraždování Židů namále. Opřeli se při své obhajobě o to, že Věrovec citoval KOrán (vyzývající k vyvraždování Židů), Korán není zakázán (jako Mein Kampf) a jsou tedy z něj citace byt zveřejnované povoleny. Nesmyslné? - dle mne určitě.



Jistotou je, že dle mé komunikace s PP ČR je tato skupina "Shariah4czech – Šaría pro Českou republiku" pečlivě sledována.



Zde je kopie mého podání z minulého týdne :

PĆR
ÚOOZ
Praha

Věc : podání proti neznámému pachateli

POPIS SKUTKU :

Na FACEBOOKu na stránkách https://www.facebook.com/#!/groups/246355842143985/ je skupina s názvem „Shariah4czech – Šaría pro Českou republiku“. V záhlaví stránky je popsaná státní vlajka ČR hanlivými výrazy. Dle Ústavy platí v ČR jeden stanovený demokratický zákon a není možné v ČR beztrestně požadovat zavedení zákona jiného. V tomto případě zavedení zaostalého, nedemokratického, barbarského muslimského práva Sharia – šaria.
Spatřuji v popsání války (viz. foto v příloze) naplnění skutkové podstaty hanobení státního symbolu.
V příloze zasílám též seznam správců a některých členů výše jmenované skupiny na FACEBOOKu. Mezi správci je i Slina Harisovič – alias Větrovec. Tento pronášel řeč o potřebě vybíjení Židů v mešitě v Brně – což se vyšetřovalo a mělo i publicitu. Tento Větrovec byl dříve šetřen i proto, že mně mailově vyhrožoval (kopii mailu přikládám).

ŽÁDÁM : vyšetření a obvinění správců skupiny „Shariah4czech – Šaría pro Českou republiku“ existující v současné době na FACEBOOKu.



Ing. Valentin Kusák
Předseda AntiMešita o.s. a IVČRN o.s.
Formánkova 435/4
Hradec Králové
50011

Žádné komentáře:

Okomentovat