Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

neděle 25. září 2011

Multikulti umírá. Zůstává iDnes multikulti?


Německá kancléřka Angela Merkelová se v roce 2010 ostře zapojila do debaty o islámu a imigraci. "Multikulturalismus absolutně selhal," citovala agentura DPA kancléřku, která rezolutně prohlásila, že se všichni přistěhovalci musí naučit plynně německy. Přitom iDnes pořád dokolečka tvrdí, jak je v uveřejňování článků objektivní. Můj názor ale je, že iDnes je svázána poutem zvaným multikulti.
Uvádím zznam ze dne 9. červen 2011 v 17:00
Na FB ve skupině Podporujeme mešitu v Hradci Králové muslim Lukáš Lhoťan napsal „ Hmm, no ale proč? Idnes přece kopou za multikulturalismus……“.
Multikulturalismu neuznává existenci dominantní kultury. Psal jsem, jak kancléřka Merkelová chce, aby se přistěhovalci do Něcka naučili německy. Sarrazin k tomu v říjnu 2010 řekl "Ale já myslím, že zrovna Češi budou tohle dobře chápat. A že Češi také chtějí, aby jejich potomci v Čechách a na Moravě žili za sto let mezi Čechy a mluvil spolu česky. Malé národy mají pro tuto starost zpravidla mnohem větší porozumění než velké národy. Proto také Dánové a Holanďané reagují mnohem citlivěji, než jsme dosud reagovali v Německu.". Já říkám "přejme si, aby se Češi vzchopili".
Prezident Václav Klaus řekl již v roce 2005 v
http://www.radio.cz/cz/rubrika/udalosti/vaclav-klaus-odmitl-multikulturalismus-vyvolal-tim-ostrou-kritiku
"Masová migrace vznikla jako falešná ideologie, že je jakýsi nárok, obecné lidské právo potulovat se kdekoliv po světě," uvedl v rozhovoru pro sobotní Mladou frontu Dnes prezident Václav Klaus. Prohlásil také, že multikulturalismus je mylný a škodlivý a všichni na něj doplácíme. Pokud chce někdo imigrovat, měl by se přihlásit k úplné asimilaci v nové zemi a nezůstávat zakotven ve svém původním prostředí. Na české politické scéně vyvolaly tyto Klausovy názory ostrou kritiku.
Aby to nestačilo, iDnes zřejmě podporuje i režimy , jako je třeba Sýrie. Toto uveřejnili na iDnes "V syrské státní televizi se objevila zpráva: "České noviny Mladá fronta kritizují velkou dezinformační kampaň proti Sýrii.". Média iDnes proti tomuto protestovala.
Tak to je vše, vážená objektivní multikulti redakce iDnes. Že jste multikulti o Vás tvrdí, vážená iDnes, Lhotan. Tak si to dyžtak vyřidte s ním........
ing. Valentin Kusák
předseda AntiMešita,o.s. a AntiMešita-Envi,o.s.

Žádné komentáře:

Okomentovat