Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

čtvrtek 8. září 2011

Názor na Bronislava Ostřanského z Orientálního ústavu AV ČR.

Bronislav Ostřanský (dále vědec) je zaměstnanec Orientálního ústavu Akademie věd, který o sobě tvrdí, jak jde při zkoumání islámu a muslimů s dobou a přitom ustrnul na pojetí tohoto zpolitizovaného náboženství v době před desítkami let. B. Ostřanský cituje pasáže z Koránu a přitom se snaží dokázat mírumilovnost islámu. Skutečnost, že po světě vybuchují bomby, provádějí se vraždy z rodinné cti a vyznává se právo šaría blahosklonně přehlíží a prohlašuje za nepodstatné a podružné události.
Tento vědec (jak se sám označuje) přehlíží dokonce důkazy, že v mešitách v Brně a Praze byla i na jaře 2011 kázána podpora terorismu a výzvy k ničení demokracie v České republice (viz.média z jara 2011). Je mi jasné, že tento vědec bude teď velmi aktivní, když se jemu osobně a některým jemu podobným dostalo podpory prostřednictvím uzavření smluv mezi wahabistickou Saudskou Arábií a ČR. Dovolím si i vyjádřit myšlenku, že tento vědec dokonce čeká na podporu z petrodolarů a snaží se ji podobnými štvavými vystoupeními zajistit. Je známo, že Saudská Arábie nepřispívá vůbec na podporu nemocných a hladových ve světě, ale zato štědře podporuje instituce, které se orientem a islámem zabývají a které prostřednictvím svých vědců dále šíří myšlenky podrobení národů světa islámu.
Antimešita vyvolala oprávněnou diskuzi k nebezpečí islamizace České republiky, distancuje se od všech extremistických stran a hnutí a je zděšena z myšlení vědců jako je tento zaměstnanec AV.
V České republice se proti tendencím multikulturalismu, mešitám a projevům islamizace vyslovila řada politiků : prezident Václav Klaus, předsedkyně PSP ČR Němcová, expředseda Senátu Př. Sobotka, expremiér Zeman a další řada poslanců, senátorů i komunálních politiků (např. pan Derner, náměstek hejtmana Královehradeckého kraje). Všichni tito vidí v islamizaci závažný problém pro Českou republiku v budoucnu. Chce snad vědec Ostřanský tvrdit, že všechny výše jmenovaní jsou osoby „šířící nenávist vůči jednomu náboženství (islámu)“?
Jinak bych vědci doporučil zvážit užívání slovíčka „islamofobie“ jako negativního přirovnání k AntiMešita v případě diskuzí s občany v článku http://hradecky.denik.cz/zpravy_region/prispevek-na-antimesitu-vyvolal-diskuzi20110830.html. I v Hradeckém deníku byl průzkum, jaký je názor lidí na mešity, islám. Tehdy bylo 90% lidí proti islámu a mešitám.
Vážení občané, dle vědce jste všichni islamofobové, tak si dejte pozor! Vědec vás může sežehnout ohněm pekelným!

Ing Valentin Kusák
Předseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s.

Hradec Králové, 8. září 2011

Žádné komentáře:

Okomentovat