Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

pondělí 3. října 2011

Tiskové prohlášení AntiMešita o.s.


Dne 3.10.2011 byla vedením Vysoké školy ekonomické v Praze zakázána dlouho ohlášená a schválená diskuze na téma Nebezpečí islamizace pro Českou republiku, která se měla v prostorách VŠE uskutečnit dne 3.10.2011 od 19.30 hodin. Za AntiMešita i předsedu spolupořádající sdružení Cashflow, pana Rektoryse, všechny diskutující (pan Roman Joch, doc. Martin Konvička, Beatrice Radósa, ing. Valentin Kusák) vyjadřuji pohoršení a zklamání nad postupem VŠE.

Na základě mailových korespondencí, kdy do VŠE docházely protesty od muslimů, byla zakázána v demokratickém státě objektivní diskuze na téma Nebezpečí islamizace pro Českou republiku.

Jsme zděšeni uplatněním multikulturního přístupu, který umírá a proti kterému se vyslovili politici napříč politickým spektrem a napříč evropskými zeměmi včetně České republiky. Nejhorším dědictvím multikulturalismu je, že lidé, kteří se bojí islamizaci a jsou proti ni, se bojí otevřeně vystoupit, aby nebyli ihned označeni za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové v České republice vystupují pod svými jmény, rodilí Čechové vystupují pouze anonymně. Není to zvrácené? Naše diskuze měla proti multikulturnímu smýšlení bojovat.

Činnost AntiMešita má za cíl vyvolat celospolečenskou diskuzi nad tématem islamizace České republiky. Tato činnost nám byla vedením VŠE dne 3.10.2011 zakázána.

Já nejsem politik, jsem jen prostý občan České publiky. Mám zájem na ochraně vzniklé kultury a křesťansko židovských hodnot, chci chránit demokracii a vydobyté svobody pro sebe i následující generace. Lze mne za to označit takovými slovy, jako je fašista, extremista, nácek? Já jsem přesvědčen, že ne.

Přesto se ke mne a všem diskutujícím i lidem, kteří se na diskuzi o Nebezpečí islamizace pro Českou republiku vedení VŠE zachovalo, jako bychom byli nácci, fašisti a nebezpeční extremisti.

Je nutné konstatovat, že tento zákaz podnítí z naší strany ještě větší úsilí začít s realizací celospolečenské diskuze nad tématem islamizace České republiky, nad nutností zamyslet se nad zákony o imigraci, církvích a dalších a tyto zákony upravovat a tvořit tak, aby byly dlouhobě v České republice zachovány hodnoty demokracie a svobody jednotlivce.

Ing. Valentin Kusák
Předseda AntiMešita o.s.

Hradec Králové, 3.10.2011

Žádné komentáře:

Okomentovat