Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

čtvrtek 8. září 2011

Peníze ze Saudské Arábie již podporují islamizaci České republiky. Pomáhají jim některé skupiny spojené s ČSSD?

Vznikem nových modliteben a mešit ztrácíme peníze my všichni, daňoví poplatníci. Mešity a modlitebny musí sledovat zpravodajské složky, to není laciné a v dnešní době, kdy se má šetřit, tak díky islamizaci unikají ze státního rozpočtu další peníze.
Výdaje nevadí Saudské Arábii, která je na podporu mešit a různých orientálních institucí, které podporují islamizaci, jednoznačně zaměřena. Muslimové tvrdí, že v Brně postaví další mešitu, tentokrát za 250 miliónů Kč. Sami peníze nemají. Dá jim je Saudská Arábie. Jeden představitel muslimů z Brna mi opakovaně jezdí narušovat diskuze o Islamizaci v Hradci Králové. Optal jsem se ho „Peníze, 250 miliónů, na mešitu vám dá Saudská Arábie?“. Zakoktal se a odešel ze sálu, kde diskuze probíhala.
Ted se objevila zpráva o mešitě v Českých Budějovicích. Muslimové o mešitě začali mluvit pár týdnů po podpisu smluv mezi Českou republikou a Saudskou Arábií. Tvrdil jsem již dříve, že Saudové budou chtít za své petrodolary od ČR ústupky ve smyslu povolení islamizace ČR. A máme to tady.
Doporučuji politikům ČR následovat tato slova „Multikulturalismus selhal. Podmínkou migrace musí být plná integrace a akceptování kultury a tradic Slovenska,“ která pronesl slovenský ministr vnitra a místopředseda vládních křesťanských demokratů Daniel Lipšic po s zasedání slovenské vlády dnes 31.8.2011.„. A nedoporučuji uzavírat smlouvy s wahabistickou Saudskou Arábií.
Před časem se objevila v médiích zpráva , že Mladí sociální demokraté z okresu Olomouc uzavřeli dohodu s představitelem muslimů v ČR, že tento jim poskytne finanční podporu a oni politickým vlivem přes známé politiky pomohou muslimům k dosažení výhod pro islám u Ministerstva kultury ČR. Není od věci sdělit, že muslimem, který peníze Mladým sociálním demokratům sliboval, je ten, co hlásá, že v Brně postaví mešitu za 250 miliónů Kč. Také Mladí sociální demokraté budou či již jsou financování ze Saudské Arábie. A nedivil bych se když by v to hrála stěžejní roli Křesťansko sociální platforma ČSSD.
Ostatně v tomto smyslu jsem již napsal panu poslanci Bublanovi, přednímu zakládajícímu členovi Křesťansko sociální platformy ČSSD. Odpověď jsem nedostal.
Další zřetelnou, novou a reálnou aktivizací muslimů v ČR byla výstava v Brně a především účast Charifa Bahbouha, provozovatele nakladatelství Dar ibn Rushd, který byl za Saudskou Arábii i na Mezinárodním knižním veletrhu v Praze před několika týdny. Podotýkám, že účast Saudské Arábie zaštítil tehdy ministr Besser (TOP09).
Ze všech souvislostí, které se na veřejnost dostaly či jsou ještě v zákulisí, plyne, že za smlouvami České republiky se Saudskou Arábií, které byly postupně uzavírány před měsíci až týdny, je přistoupení na pronikání vlivu wahabistické Saudské Arábie do života v ČR a ovlivňování demokracie a svobod v ČR.
Je jisté, že vedoucí muslimů v ČR, jistý Alrawi, obdržel peníze ze Saudské Arábie, se kterými může disponovat a skupovat nemovitosti po ČR pro výstavbu modliteben a mešit. Vyzývám politiky, aby tomu financování rozpínající se islamizace ČR jednou provždy radikálně zabránili.
Podle mnohých analytiků je režim v přísně wahabistické diktatuře v Saudské Arábii tím nejméně demokratickým zřízením v současném světě.

Ing. Valentin Kusák
Předseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s.

Žádné komentáře:

Okomentovat