Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

pátek 21. října 2011

Problematika islamizace se musí stát celospolečenskou otázkou pro celou Českou republiku.

Na podzim roku 2010 provedla skupina SANEP průzkum, ze kterého vyplynulo, že 70 až 80 % respondentů je proti islamizaci a jejím prvkům, jako jsou mešita, rituální podřezávání halal, uplatňování práva šaría, nošení burek atd..Z průzkumu tedy jednoznačně vyplynul odpor respondentů, které můžeme považovat za obrázek občanů ČR, k trendům, které by měly ovlivnit situaci v ČR tak, jak si to přejí muslimové, islamisté.
Pokud chceme, aby se tyto názory promítly i do řešení problematiky islamizace v ČR, je nutné s těmito názory diskutovat, brát je v potaz a zobrazovat je v médiích. Je potřeba konstatovat, že výsledky průzkumu dostaly své místo ve zprávách několika českých mediálních serverů. Ostatně zvýšený zájem českých médií o problematiku islámu můžeme vysledovat především od jara roku 2010. že velmi přínosné, že česká média na poptávku po tomto tématu operativně zareagovala.
Občané ČR a jejich názory na určité okruhy problémů musí být zohledňovány, neboť jsou to právě občané, kteří tvoří základ republiky a pro splnění jejich názorů musí vše směřovat.
Díky médiím jsme se dozvěděli, že v mešitách v Brně a v Praze se v roce 2010 a 2011 kázala podpora terorismu, sebevražedným teroristům, zabíjení nevěřících a rozvracení demokratických principů vlastních pro ČR. Poprvé došlo k tomuto odhalení pravé tváře českých muslimů již před lety v dokumentu „Já muslim“, který mapoval pozadí v českých mešitách, především v mešitě v Praze.
Mám pocit, že názory většiny obyvatel, které jsou kritické k jednotlivým prvkům islamizace i k islamizaci jako takové, nejsou stále politiky (ve většině případů) vyslyšeny. Na vrcholové úrovni institucí EU byly a jsou přijímány zákony a ustanovení, které podporují muslimy a jejich imigraci do EU. Vidíme, že některé země tradiční Západní Evropy si již s muslimy velmi těžko poradí. Západní Evropa reaguje zděšením a jsou přijímány dílčí opatření – tu proti burkám, tu proti mešitám, tu proti bezuzdné a neregulovaní imigraci. Chybí ale vytvoření systému na úrovni EU, který by zcela jasně řekl „STOP ISLAMIZACI“.
Česká republika má vstupem do EU a Schengenského prostoru v mnohém svázané ruce. Má však i mnoho možností, jak se nebezpečí islamizace naší kultury, demokratických hodnot a svobody postavit. Toto nebezpečí jistě v budoucnu hrozí a základy pro jeho vznik jsou tvořeny již dnes.
Česká republika by se mohla stát určitým průkopníkem v boji proti islamizaci, pokud se o tuto problematiku začně skutečně hlouběji zajímat a řešit ji pomocí přijímání opatření na úrovni zákonů schválených Parlamentem a prezidentem.

Ing. Valentin Kusák
Předseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s.

Žádné komentáře:

Okomentovat