Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

neděle 20. května 2012

Breivik.

Za vraždy, které jsou odsouzeníhodné, si zaslouží spravedlivý trest.
Rozhodně nesouhlasím s vraždami civilistů, které praktikoval Breivik. Nyní již přes měsíc probíhá s Breivikem soudní řízení. Dovolím si zamyšlení nad několika body.

1. ospravedlnitelnost konání Breivika : jak jsem napsal, odsuzuji čin Breivika a ihned jsem v tomto smyslu napsal dopis Norskému velyslanectví v Praze již dva dny po zavraždění Norů. Každý čin má ale dvě fáze. Jednak je to vlastní provedení, což v tomto případě u Breivika odsuzuji a to jednoznačně. Na druhé straně je zde motivace, která k činu vedla. Přestože jsem byl v minulosti napaden muslimy, islamofily a multikulti typy, že podporuji a schvaluji Breivika, trvám si na jedné věci. Touto věcí je, že pokud Breivik bojoval (a bojuje) proti multikulturalismu, tak s ním souhlasím, protože proti multikulti bojuji též. Prvně to bylo popsáno v článku na parlamentnilisty.cz a já děkuji novináři, že mne dobře citoval. To, že to muslimové atd. zneužili, je jejich lež. Kancléřka Merkelová v roce 2010 vyjádřila "Multikulturalismus je mrtev". Stejné řekl prezident Klaus již v roce 2005. Na konci roku 2011 (podotýkám že již po činu Breivika) se ODS na Kongresu v Hradci Králové vyjádřila "Multikulturalismus je přežitek". Vzhledem k tomu, že výše uvedení nejsou označeni za extremisty či přímo nácky a fašisty, nemohu být těmito slovy označen ani já. Já bojuji v rámci AntiMešita o.s. proti islamizaci v rámci platných zákonů v ČR.

2. nepříčetnost Breivika : Breivik byl nejdříve označen za paranoidního schizofrenika. Další posudek tuto diagnózu u Beivika vyvrátil. Co může nepříčetnost (kromě vlivu na trest) pro Breivika znamenat? Pokud bude Breivik prohlášen za nepříčetného, nedostane možnost obhájit své myšlenky, protože každý si řekne "to je jen tlachání blázna.". Pokud Breivik nebude prohlášen za nepříčetného, bude mít možnost ve vší vážnosti prezentovat své myšlenky (převážně proti multikulti) u soudu a pronikne vše i na veřejnost. Není divu, že Breivik se brání tomu, aby byl za nepříčetného prohlášen.

ing. Valentin Kusák
předseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s.
www.antimesita.eu

Žádné komentáře:

Okomentovat