Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

sobota 5. května 2012

Trestní oznámení na islamofilní FAMU, Natálii Císařovskou, Jecha-děkan.

Islamofilní FAMU, prolhaná to organizace spolu s prolhanou a podvádějí studentkou Natálií Císařovskou mne zranili do té míry, že jsem se rozhodl vše v prvotní fázi řešit podáním na podfezření ze spáchání trestného činu.
Podání jsem adresoval na

PČR
Krajské ředitelství hlavního města Prahy
Obsah podání nezveřejňuji, abych "obviněné" nepoučil.


Lež, lež a lež. To je činnost FAMU, jejího děkana Jecha, Natálie Císařovské a dalších pracovníků FAMU. Jejich natočení a uveřejnění dokumentu o mně a činnosti AntiMešita o.s. nás poškodilo. Natálie Císařoská mne poprosila, abych ji věnoval čas k natáčení mé osoby. Něco na začátku slíbila, co se týče obsahu a vyznění dokumentu, ale ve výsledku vše udělala obráceně.
Děkan FAMU Jech je prolhaný jedinec, který by měl ve funkci skončit, protože dává budoucím pracovníkům médií špatný příklad. Co může vyrůst ze studentů, nad kterými bdí lhář, který podporuje natáčení dokumentů a jejich uveřejňování, přestože je to v rozporu s domluvenými podmínkami před natáčením?
Sprostota a proradnost, to je činnost celé FAMU, jejího představitele děkana Pavla Jecha a především studentky Natálie Císařovské, za kterou a její činnost v rámci FAMU je děkan Jech zodpovědný.

ing. Valentin Kusák
předseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s.
www.antimesita.eu

Žádné komentáře:

Okomentovat