Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

sobota 18. srpna 2012

PROHLÁŠENÍ - ing Valentin Kusák, předseda AntiMešita o.s. a předseda IVČRN o.s.

BOJ PROTI ISLAMIZACI bude probíhat na poli právním, politickém a mezinárodním. Je nutné toto přijmout a v tomto duchu pracovat při iniciativách proti růstu islamizace v České republice, EU i ve světě. AntiMešita o.s. bere boj proti islamizaci vážně a dle zásad, že boj proti islamizaci není jen "zábava", se v praxi boje proti islamizaci řídí.


Vedle těchto výše zmíněných oblastí (politické, právní, mezinárodní) je místo i pro různá občanské uskupení, sdružení a iniciativy. Tyto se budou realizovat v běžném životě, na shromážděních a diskuzích, na sociálních sítích. Jsem však přesvědčen, že občanské sdružení i jakákoliv iniciativa si musí uvědomit, co je podstatné a dle toho se i řídit ve svém boji proti islamizaci.

Pokud má někdo zájem dosáhnout v boji dlouhodobě reálných úspěchů, musí splnit určité formální kroky a předpoklady. Každá iniciativa musí mít své vedení. Mít vedení není nic špatného. Někdo musí určit směr a strategii, musí motivovat a vést. Tato myšlenka není protidekratická. Prostě jde jen o rozdělení rolí lidí v rámci antiislamizačních aktivit tak, aby každý z účastníků mohl poskytnout to nejlepší, co v něm dřímá.

Já tvrdím jednu obyčejnou věc od samého začátku v roce 2010 "kdokoliv může ve svém běžném životě pracovat pro antiislamizační myšlenku a náš antiislamizační boj". Tím na jedné straně minimálním ale na straně druhé obrovským příspěvkem je předvání informací o nebezpečí islamizace svému okolí neustále a v co největším rozsahu.



Čtěme eurabia.cz a další servery s obdobnou antiislamizační tématikou a šiřme informace účinné pro boj proti islamizaci.


ing. Valentin Kusák

předseda AntiMešita o.s. a IVČRN o.s.

www.antimesita.eu

Žádné komentáře:

Okomentovat